Maltepeli kadınlar için ücretsiz meslek edindirme kursu

EĞİTİM 21.11.2019 - 03:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2090+ kez okundu.
 

Maltepeli kadınlar için ücretsiz meslek edindirme kursu

Maltepe Belediyesi, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde açacağı Başıbüyük Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde kadınlara yönelik uzman eğitmenlerce meslek edindirme, çeşitli seminerler ve ücretsiz kurslar düzenleyecek.  Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde açılacak Başıbüyük Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde kadınlara yönelik çeşitli ücretsiz kurs ve etkinlikler düzenlenecek. Meslek edindirme kursları kapsamında giyim/biçki-dikiş, el nakışı, iğne oyası, el örgüsü, mefruşat, dekoratif el sanatları, okuma-yazma, spor, işaret dili, site görevlisi ve bahçıvan, hasta ve yaşlı bakım hizmetleri, bilişim teknolojileri, e-ticaret ve pazarlama, grafik tasarım, elektrik ev aletleri bakımı ve tamiri ile servis elemanı/garsonluk gibi konularda eğitim verilecek. Ayrıca psikolog, pedagog desteği ve hukuki konularda danışmanlık hizmetleri, evlilik öncesi danışmanlık, anne-çocuk beslenmesi, bebeklerde ve çocuklarda tamamlayıcı beslenme, toplumda kadının yeri ve anayasal hakları,   engelli ve engelli hakları, çevre ve toplum sağlığı ve ilkyardım konularında da eğitim ve seminler de kadınlara sunulacak.  Ücretsiz kurs ve seminer programlarına katılmak isteyen kadınlar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün (0216) 458 99 77 -  (0216) 458 99 99, Dâhili: 2049 / 2052 numaralı telefonlarından kayıt oluşturabilecek.   

Maltepe Belediyesi, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde açacağı Başıbüyük Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde kadınlara yönelik uzman eğitmenlerce meslek edindirme, çeşitli seminerler ve ücretsiz kurslar düzenleyecek. 

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde açılacak Başıbüyük Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde kadınlara yönelik çeşitli ücretsiz kurs ve etkinlikler düzenlenecek. Meslek edindirme kursları kapsamında giyim/biçki-dikiş, el nakışı, iğne oyası, el örgüsü, mefruşat, dekoratif el sanatları, okuma-yazma, spor, işaret dili, site görevlisi ve bahçıvan, hasta ve yaşlı bakım hizmetleri, bilişim teknolojileri, e-ticaret ve pazarlama, grafik tasarım, elektrik ev aletleri bakımı ve tamiri ile servis elemanı/garsonluk gibi konularda eğitim verilecek. Ayrıca psikolog, pedagog desteği ve hukuki konularda danışmanlık hizmetleri, evlilik öncesi danışmanlık, anne-çocuk beslenmesi, bebeklerde ve çocuklarda tamamlayıcı beslenme, toplumda kadının yeri ve anayasal hakları,   engelli ve engelli hakları, çevre ve toplum sağlığı ve ilkyardım konularında da eğitim ve seminler de kadınlara sunulacak. 



Ücretsiz kurs ve seminer programlarına katılmak isteyen kadınlar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün (0216) 458 99 77 -  (0216) 458 99 99, Dâhili: 2049 / 2052 numaralı telefonlarından kayıt oluşturabilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.