Maltepeliler Ata'nın Huzurunda

YEREL YÖNETİMLER 06.11.2019 - 07:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 914+ kez okundu.
 

Maltepeliler Ata'nın Huzurunda

Maltepeliler Ata'nın Huzurunda Maltepe Belediye'sinden Anıtkabir'e ziyaret   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve 18 mahalleden 30 otobüs Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkmak için Ankara'ya hareket ettiler. Ali Kılıç başkanlığındaki 30 otobüs bu akşam  saat 24.00' de Maltepe Atatürk Caddesi üzerine bulunan Atatürk büstü önünden ve 18 mahalleden 30 otobüs Ankara’ya doğru yola çıktı.  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada''81 yıl değil sonsuza dek biz Atatürk yolundan dönmeyiz. Maltepe’den 18 mahallemizden 30 otobüsle başkent Ankara’ya doğru yola çıktık. Şafak vakti Gazi Paşa’nın ebedi istirahatgahında Anıtkabir’de olacağız. Yarın sabah doğacak güneş ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e Maltepelilerin armağanı olacak.''dedi   

Maltepeliler Ata'nın Huzurunda

Maltepe Belediye'sinden Anıtkabir'e ziyaret

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve 18 mahalleden 30 otobüs Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkmak için Ankara'ya hareket ettiler. Ali Kılıç başkanlığındaki 30 otobüs bu akşam  saat 24.00' de Maltepe Atatürk Caddesi üzerine bulunan Atatürk büstü önünden ve 18 mahalleden 30 otobüs Ankara’ya doğru yola çıktı. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada''81 yıl değil sonsuza dek biz Atatürk yolundan dönmeyiz.
Maltepe’den 18 mahallemizden 30 otobüsle başkent Ankara’ya doğru yola çıktık.
Şafak vakti Gazi Paşa’nın ebedi istirahatgahında Anıtkabir’de olacağız.
Yarın sabah doğacak güneş ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e Maltepelilerin armağanı olacak.''dedi
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.