Maltepespor'un yeni kulüp başkanı belli oldu!

SPOR 14.06.2019 - 18:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2328+ kez okundu.
 

Maltepespor'un yeni kulüp başkanı belli oldu!

Maltepespor'un yeni kulüp başkanı belli oldu! Bal liginde 2019-2020 Sezonu  ekiplerinden Maltepespor Kulübü’nün yeni başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu  oldu.  Kırımlıoğlu, Açık oylama ile  başkan seçildi ve kulübün düzlüğe çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Sonucun açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Kırımlıoğlu, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarına teşekkür etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan genel kurulda öncelikle Divan Başkanlığına Halil Öner ,  kâtip üyeliklere ise Selahattin Şimşek  seçildi. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından Kesin Hesap Bütçesi ve Tahmini Bütçe oylandı.   Kongrede yapılan oylamayla Ahmet Salih Kırımlıoğlu oy birliğiyle kulübün yeni başkanı olurken, Yeni yönetimde eski listeden Ercan Konak,Erdi Akşen,Nevzat Eren,Ercan Ateş,Haluk Özsaraç,İsmet Tepret gibi isimler gözlendi  yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile denetim kurulu listesi de belirlendi.   Kulüp Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu: “Kulübümüzü Daha Yukarılara Taşıyacağız” Genel kurulda bir konuşma yapan Ahmet Salih Kırımlıoğlu: “Bugüne kadar bu kulüpte yöneticilik yapmış emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarla kulübümüzü daha yukarılara taşıyacağız” dedi. Yeni Yönetim Kurulu Listesi:

Maltepespor'un yeni kulüp başkanı belli oldu!

Bal liginde 2019-2020 Sezonu  ekiplerinden Maltepespor Kulübü’nün yeni başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu  oldu. 

Kırımlıoğlu, Açık oylama ile  başkan seçildi ve kulübün düzlüğe çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Sonucun açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Kırımlıoğlu, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarına teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan genel kurulda öncelikle Divan Başkanlığına Halil Öner ,  kâtip üyeliklere ise Selahattin Şimşek  seçildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından Kesin Hesap Bütçesi ve Tahmini Bütçe oylandı.  

Kongrede yapılan oylamayla Ahmet Salih Kırımlıoğlu oy birliğiyle kulübün yeni başkanı olurken, Yeni yönetimde eski listeden Ercan Konak,Erdi Akşen,Nevzat Eren,Ercan Ateş,Haluk Özsaraç,İsmet Tepret gibi isimler gözlendi  yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile denetim kurulu listesi de belirlendi.  

Kulüp Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu: “Kulübümüzü Daha Yukarılara Taşıyacağız”

Genel kurulda bir konuşma yapan Ahmet Salih Kırımlıoğlu: “Bugüne kadar bu kulüpte yöneticilik yapmış emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarla kulübümüzü daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Listesi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.