Maltepespor yeni yıla galibiyetle başladı

SPOR 02.01.2021 - 21:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2397+ kez okundu.
 

Maltepespor yeni yıla galibiyetle başladı

Kadınlar Hentbol 1. Lig'de Maltepespor, Yozgat ASP sk   'u konuk etti. Çekişmeli mücadele 30-25 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.
Maltepespor yeni yıla galibiyetle başladı   Kadınlar Hentbol 1. Lig'de Maltepespor,  Yozgat ASP sk'u konuk etti. Çekişmeli mücadele 30-25 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Geçen sezon 2. Lig'de şampiyon olan Maltepespor, 1.Lig’deki 2021 yılının ilk maçında  Yozgat ASP sk 'ü konuk etti. Maltepe Müzahir Sille Kapalı Spor salonunda oynanan karşılaşma başa baş mücadeleye sahne oldu. Maçta, ilk 15 dakikalık bölümde denge bozulmadı. İlk yarının sonlarında rakibinin hatalarını değerlendiren ve iyi savunma yapan  ,  Yozgat ASP sk  soyunma odasına 3 sayılık skor avantajıyla gitti. Maltepespor 13  Yozgat ASP sk 16 İkinci yarıda,  kalecisi Dilara Ersin'nin kurtarışları ve hızlı hücumlarla etkili olan Maltepespor önce dengeyi sağladı, ardından öne de geçti. Son 10 dakikası nefes kesen mücadelede, Maltepespor tecrübeli isimleri  Sümeyra Yıldırım ,Havin Bozkurt, Nilsu Çalışkan ile maçı çevirdi. Mücadele 30-25 ev sahibi ekip Maltepespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maltepespor 2021 yılına 2 puanla başladı. Ev sahibi ekipte  Sümeyra Yıldırım ,Nilsu Çalışkan 'ın 7'şer golü  Havin Bozkurt 8 golü galibiyette önemli rol oynadı.   BAŞKAN AKARSU;AMACIMIZ GENÇ YETENEKLERİ MALTEPESPOR'A KAZANDIRMAK Kadın Hentbol takımımız İstanbul'da 1.ligte tek Kadın Hentbol takımıdır genç mütavazi kadrosu ile başarı alanında, hentbol camiasında anıldığına dikkat çeken,Başkan Mehmet Akarsu Maltepe´de, Kadın Hentbol takımı oldukça güçlü. Kadın Sportif alanlarda yerlerini almaları, şehirler için prestij, kadınların söz sahibi olmaları noktasında önemlidir. Maltepe Kadın Hentbol sporunda,  camiada adından söz ettirmeye başladı. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Gençlerin spor sahalarına çekilmesi, bir çok kötülükten kurtulmalarına vesile olur. Yeni yılda aldığınız galibiyet iyi bir başlangıç oldu. 2020 yılında aldığımız bir kararla, sporcuların, genç yeteneklerin kaybolmasını önlemek, dünya standardında antrenman yapabilen yerli sporculardan oluşan ve dünyayla rekabet edebilecek düzeye gelebilecek, insanlara güven verecek, insanlarımıza spor yaptıracak bir çizgi oluşturmak istedik. Bu anlayış, özellikle kadın hentbolunda, şehir dışından birkaç oyuncu getirip lig şampiyonu olmak şeklinde özetleyeceğimiz bakış açısının tamamen dışında yer alıyor,amacımız genç yetenekleri Maltepespor'a kazandırmak.dedi
Kadınlar Hentbol 1. Lig'de Maltepespor, Yozgat ASP sk   'u konuk etti. Çekişmeli mücadele 30-25 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Maltepespor yeni yıla galibiyetle başladı

 

Kadınlar Hentbol 1. Lig'de Maltepespor,  Yozgat ASP sk'u konuk etti. Çekişmeli mücadele 30-25 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Geçen sezon 2. Lig'de şampiyon olan Maltepespor, 1.Lig’deki 2021 yılının ilk maçında  Yozgat ASP sk 'ü konuk etti.

Maltepe Müzahir Sille Kapalı Spor salonunda oynanan karşılaşma başa baş mücadeleye sahne oldu. Maçta, ilk 15 dakikalık bölümde denge bozulmadı.

İlk yarının sonlarında rakibinin hatalarını değerlendiren ve iyi savunma yapan  ,  Yozgat ASP sk  soyunma odasına 3 sayılık skor avantajıyla gitti. Maltepespor 13  Yozgat ASP sk 16

İkinci yarıda,  kalecisi Dilara Ersin'nin kurtarışları ve hızlı hücumlarla etkili olan Maltepespor önce dengeyi sağladı, ardından öne de geçti.

Son 10 dakikası nefes kesen mücadelede, Maltepespor tecrübeli isimleri  Sümeyra Yıldırım ,Havin Bozkurt, Nilsu Çalışkan ile maçı çevirdi. Mücadele 30-25 ev sahibi ekip Maltepespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maltepespor 2021 yılına 2 puanla başladı. Ev sahibi ekipte  Sümeyra Yıldırım ,Nilsu Çalışkan 'ın 7'şer golü  Havin Bozkurt 8 golü galibiyette önemli rol oynadı.

 

BAŞKAN AKARSU;AMACIMIZ GENÇ YETENEKLERİ MALTEPESPOR'A KAZANDIRMAK

Kadın Hentbol takımımız İstanbul'da 1.ligte tek Kadın Hentbol takımıdır genç mütavazi kadrosu ile başarı alanında, hentbol camiasında anıldığına dikkat çeken,Başkan Mehmet Akarsu Maltepe´de, Kadın Hentbol takımı oldukça güçlü. Kadın Sportif alanlarda yerlerini almaları, şehirler için prestij, kadınların söz sahibi olmaları noktasında önemlidir. Maltepe Kadın Hentbol sporunda,  camiada adından söz ettirmeye başladı. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Gençlerin spor sahalarına çekilmesi, bir çok kötülükten kurtulmalarına vesile olur. Yeni yılda aldığınız galibiyet iyi bir başlangıç oldu. 2020 yılında aldığımız bir kararla, sporcuların, genç yeteneklerin kaybolmasını önlemek, dünya standardında antrenman yapabilen yerli sporculardan oluşan ve dünyayla rekabet edebilecek düzeye gelebilecek, insanlara güven verecek, insanlarımıza spor yaptıracak bir çizgi oluşturmak istedik. Bu anlayış, özellikle kadın hentbolunda, şehir dışından birkaç oyuncu getirip lig şampiyonu olmak şeklinde özetleyeceğimiz bakış açısının tamamen dışında yer alıyor,amacımız genç yetenekleri Maltepespor'a kazandırmak.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.