Malterpe Belediyesi Meclis Üyesi koronavirüse yakalandı

YEREL YÖNETİMLER 09.04.2020 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1668+ kez okundu.
 

Malterpe Belediyesi Meclis Üyesi koronavirüse yakalandı

Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi koronavirüse yakalandı Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ufuk Yıldız koronavirüse yakalandığını Maltepe Ordulular Derneği  duyurdu. Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Maltepe Ordulular derneği başkanı olan Ufuk Yıldız için Maltepe Ordulular derneği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı. Maltepe Ordulular derneği sosyal medya hesabındanan yaptığı açıklamada ''#DualarımızSeninleUfukBaşkan... Ak Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi ve Maltepe Ordulular Dernek Başkanımız Ufuk YILDIZ Covid-19 Teşhisi sonucu Hastahane de tedavi altına alınmıştır. Allahın izni ile en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyor Dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyoruz'' ifadelerini kullandı.  

Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi koronavirüse yakalandı

Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ufuk Yıldız koronavirüse yakalandığını Maltepe Ordulular Derneği  duyurdu.

Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Maltepe Ordulular derneği başkanı olan Ufuk Yıldız için Maltepe Ordulular derneği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı.
Maltepe Ordulular derneği sosyal medya hesabındanan yaptığı açıklamada

Ak Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi ve Maltepe Ordulular Dernek Başkanımız Ufuk YILDIZ Covid-19 Teşhisi sonucu Hastahane de tedavi altına alınmıştır.

Allahın izni ile en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyor Dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyoruz''

ifadelerini kullandı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.