O ANKETTE KILIÇ İLK 10’A GİRDİ!

YEREL YÖNETİMLER 27.12.2019 - 19:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1443+ kez okundu.
 

O ANKETTE KILIÇ İLK 10’A GİRDİ!

O ANKETTE KILIÇ İLK 10’A GİRDİ! SONAR Araştırma şirketi en başarılı belediye başkanları anketini açıkladı. İlk 10’nun içerisinde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ikinci oldu. SONAR Araştırma son anketini açıkladı. Araştırmada Büyükşehirler içinde en başarılı belediye başkanları performans bulguları saptandı. Araştırmada görev sürelerinin 8 ayı tamamlandıktan sonra ilçe Belediye Başkanı kendi seçmenleri nezdinde sorgulandı.    Araştırmada 'İlçe Belediye Başkanınızı başarılı buluyor musunuz?' sorusuna verilen yanıtlar da şöyle: - Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu: Yüzde 73.3 - Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: Yüzde 60.2 - Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: Yüzde 56.6 - Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: Yüzde 55.1 - Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Fırat Çalık: Yüzde 54.8 - Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi: Yüzde 53.9 - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin: Yüzde 53.8 - Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Yüzde 53.1 - Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: Yüzde 52.6 - Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: Yüzde 51.6

O ANKETTE KILIÇ İLK 10’A GİRDİ!

SONAR Araştırma şirketi en başarılı belediye başkanları anketini açıkladı. İlk 10’nun içerisinde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ikinci oldu.

SONAR Araştırma son anketini açıkladı. Araştırmada Büyükşehirler içinde en başarılı belediye başkanları performans bulguları saptandı. Araştırmada görev sürelerinin 8 ayı tamamlandıktan sonra ilçe Belediye Başkanı kendi seçmenleri nezdinde sorgulandı. 
 
Araştırmada 'İlçe Belediye Başkanınızı başarılı buluyor musunuz?' sorusuna verilen yanıtlar da şöyle:

- Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu: Yüzde 73.3

- Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: Yüzde 60.2

- Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: Yüzde 56.6

- Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: Yüzde 55.1

- Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Fırat Çalık: Yüzde 54.8

- Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi: Yüzde 53.9

- Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin: Yüzde 53.8

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Yüzde 53.1

- Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: Yüzde 52.6

- Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: Yüzde 51.6

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.