Rahşan Ecevit hayatını kaybetti!

SİYASİ PARTİLER 17.01.2020 - 22:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2513+ kez okundu.
 

Rahşan Ecevit hayatını kaybetti!

Son dakika… Rahşan Ecevit hayatını kaybetti! Merhum başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in son günlerde rahatsızlandığı için hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Rahşan Ecevit’in 97 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu bildirildi. RAHŞAN ECEVİT KİMDİR? Rahşan Ecevit (doğum adıyla Zekiye Rahşan Aral), 1923 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Türk ressam, yazar ve siyasetçi, Demokratik Sol Parti ile Demokratik Sol Halk Partisi’nin kurucusu ve ilk başkanıdır. 1946’da Bülent Ecevit ile evlendi. Aslen Selanik’ten Şebinkarahisar’a yerleşmiş bir ailenin çocuğudur. AYRINTILAR GELİYOR…  

Son dakika… Rahşan Ecevit hayatını kaybetti!

Merhum başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in son günlerde rahatsızlandığı için hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Rahşan Ecevit’in 97 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu bildirildi.

RAHŞAN ECEVİT KİMDİR?

Rahşan Ecevit (doğum adıyla Zekiye Rahşan Aral), 1923 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Türk ressam, yazar ve siyasetçi, Demokratik Sol Parti ile Demokratik Sol Halk Partisi’nin kurucusu ve ilk başkanıdır. 1946’da Bülent Ecevit ile evlendi. Aslen Selanik’ten Şebinkarahisar’a yerleşmiş bir ailenin çocuğudur.

AYRINTILAR GELİYOR…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.