Rize tanıtım günleri Maltepe'de büyük bir katılımla başladı  

TURİZM 17.10.2019 - 09:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2577+ kez okundu.
 

Rize tanıtım günleri Maltepe'de büyük bir katılımla başladı  

Rize tanıtım günleri Maltepe'de büyük bir katılımla başladı    Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından Rize Valiliğinin himayelerinde Rize Belediyesinin desteğiyle düzenlenen "Rize Tanıtım Günleri" açılışı Maltepe'de yapıldı. Açılış töreni ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak,Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı Yılmaz Erten Kotil 'de katıldı. Maltepe Sahili etkinlik alanında düzenlenen "11. Rize Tanıtım Günleri" açılış töreni saygı duruşu istiklal marşı ve Kur-an-ı Kerim okunması ile başladı. Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak'ın açılış konuşmasını yaptığı tören; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Valisi Kemal Çeber, Gençlik Spor Eski Bakanı Osman Aşkın Bak ve Gümrük Ticaret Eski Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın konuşmaları ve açılış kurdelasının kesimi ile başladı. Etkinliğin açılışına İstanbul ve Rize'den bazı mülki amirler ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Mehmetçik selamı verilerek başlayan etkinlik Protokol üyelerinin Rize Belediyesi standını ziyaret etmesi ile devam etti. Açılan standlar da, kentin kültürel, doğal ve sanatsal özellikleri tanıtılıyor.  

Rize tanıtım günleri Maltepe'de büyük bir katılımla başladı

  

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından Rize Valiliğinin himayelerinde Rize Belediyesinin desteğiyle düzenlenen "Rize Tanıtım Günleri" açılışı Maltepe'de yapıldı.

Açılış töreni ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak,Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı Yılmaz Erten Kotil 'de katıldı.

Maltepe Sahili etkinlik alanında düzenlenen "11. Rize Tanıtım Günleri" açılış töreni saygı duruşu istiklal marşı ve Kur-an-ı Kerim okunması ile başladı.

Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak'ın açılış konuşmasını yaptığı tören; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Valisi Kemal Çeber, Gençlik Spor Eski Bakanı Osman Aşkın Bak ve Gümrük Ticaret Eski Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın konuşmaları ve açılış kurdelasının kesimi ile başladı.

Etkinliğin açılışına İstanbul ve Rize'den bazı mülki amirler ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Mehmetçik selamı verilerek başlayan etkinlik Protokol üyelerinin Rize Belediyesi standını ziyaret etmesi ile devam etti.

Açılan standlar da, kentin kültürel, doğal ve sanatsal özellikleri tanıtılıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.