Şehit sayısı maalesef altıya yükseldi

GÜNDEM 03.02.2020 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1863+ kez okundu.
 

Şehit sayısı maalesef altıya yükseldi

Son dakika… Suriye’den kahreden haber: Şehit sayısı maalesef altıya yükseldi Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimizin sayısı beşe yükseldi. MSB açıklamasında, saldırıda bir de sivil personelin hayatını kaybettiği belirtildi. Türkiye-Rusya-İran arasında Astana görüşmeleri sonucu 2017’de çatışmasızlık bölgesi ilan edilen İdlib’de Türkiye’ye ait 12 gözlem noktası bulunuyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sabah saatlerinde rejim tarafından bölgeye takviye olarak gönderilen TSK unsurlarına yönelik yapılan yoğun topçu atışı sonucu dört Mehmetçiğin şehit düştüğünü, dokuz askerimizin ise yaralandığını duyurmuştu. MSB’den az önce yapılan açıklamada ise, şehit sayısının altıya yükseldiği belirtildi. Hayatını kaybedenlerden altısının asker, birinin ise sivil personel olduğu aktarıldı. Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında Suriye hedeflerin ateş altına alınmaya devam ettiğini de belirtti. MSB açıklamasında şu ifadeler yer aldı: * Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayacak, bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak ve benzeri saldırılara karşı meşru müdafaa hakkımız en sert şekilde kullanılacaktır. * Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Son dakika… Suriye’den kahreden haber: Şehit sayısı maalesef altıya yükseldi

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimizin sayısı beşe yükseldi. MSB açıklamasında, saldırıda bir de sivil personelin hayatını kaybettiği belirtildi.

Türkiye-Rusya-İran arasında Astana görüşmeleri sonucu 2017’de çatışmasızlık bölgesi ilan edilen İdlib’de Türkiye’ye ait 12 gözlem noktası bulunuyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sabah saatlerinde rejim tarafından bölgeye takviye olarak gönderilen TSK unsurlarına yönelik yapılan yoğun topçu atışı sonucu dört Mehmetçiğin şehit düştüğünü, dokuz askerimizin ise yaralandığını duyurmuştu.

MSB’den az önce yapılan açıklamada ise, şehit sayısının altıya yükseldiği belirtildi. Hayatını kaybedenlerden altısının asker, birinin ise sivil personel olduğu aktarıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında Suriye hedeflerin ateş altına alınmaya devam ettiğini de belirtti.

MSB açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

* Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayacak, bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak ve benzeri saldırılara karşı meşru müdafaa hakkımız en sert şekilde kullanılacaktır.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.