SİVAS KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU

GÜNDEM 29.05.2020 - 22:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1507+ kez okundu.
 

SİVAS KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU

SİVAS KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU SİDAD Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi Önceki Dönem Başkanları olan şimdi ise Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı İş insanı Sayın Yahya Han hakkında bir yerel Gazete sitesinde yer alan Mesnetsiz  yapılan iftira ve karalama haberini kınadı.   SİDAD Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi Önceki Dönem Başkanları olan şimdi ise Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı İş insanı Sayın Yahya Han hakkında bir yerel Gazete sitesinde yer alan Mesnetsiz Yapılan iftira ve karalama haberini kınadı.     İş insanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han Yaptığı açıklamada  Söz konusu Malzemeleri Bağış yaptığını defalarca açıklamasına rağmen bu mesnetsiz haberleri yapan ve yayınlayan site hakkında kanuni işlem başlatacagını bildirdi. SİDAD Sivas  Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi bu tür saldırlar karşısında Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han'ın yanında olacaklarını karara bağladı. Karar Metni aşağıda örneği gibi Kamuoyu ile paylaşıldı.

SİVAS KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU

SİDAD Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi Önceki Dönem Başkanları olan şimdi ise Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı İş insanı Sayın Yahya Han hakkında bir yerel Gazete sitesinde yer alan Mesnetsiz  yapılan iftira ve karalama haberini kınadı.
 

SİDAD Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi Önceki Dönem Başkanları olan şimdi ise Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı İş insanı Sayın Yahya Han hakkında bir yerel Gazete sitesinde yer alan Mesnetsiz Yapılan iftira ve karalama haberini kınadı.  

 

İş insanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han Yaptığı açıklamada  Söz konusu Malzemeleri Bağış yaptığını defalarca açıklamasına rağmen bu mesnetsiz haberleri yapan ve yayınlayan site hakkında kanuni işlem başlatacagını bildirdi.

SİDAD Sivas  Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi bu tür saldırlar karşısında Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han'ın yanında olacaklarını karara bağladı. Karar Metni aşağıda örneği gibi Kamuoyu ile paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.