Süper Lig maçları ertelenecek mi? TFF Başkanı Nihat Özdemir açıkladı

SPOR 17.03.2020 - 19:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1040+ kez okundu.
 

Süper Lig maçları ertelenecek mi? TFF Başkanı Nihat Özdemir açıkladı

Süper Lig maçları ertelenecek mi? TFF Başkanı Nihat Özdemir açıkladı Son dakika gelişmesi... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig maçlarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına devam edileceğini ve ertelemenin gündemde olmadığını açıkladı. UEFA ile yapılan toplantının ardından açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig maçlarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özdemir, “Şu anda alınmış kararda değişiklik yok. Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecek. Yerel liglerin Haziran sonuna kadar düzenlenmesi için gayret gösterilmesi talep edildi, Haziran sonuna kadar tamamlanması arzulanmaktadır. Planlamada bir değişiklik yok, liglerde programımız açıkladığımız plan dahilinde devam etmektedir” dedi. “LİGLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR” “Sağlık Bakanlığı, bilim kurulunun çalışmaları ve onlarla devamlı irtibatlı olma durumundayız. İnşallah bu akşam Göztepe – Rizespor maçı oynanacak ve ligde eksik maçımız olmayacak. Verilmiş karar neticesinde liglerimiz devam etmektedir.” “SOKAĞA ÇIKMAMA GİBİ BİR KARARIMIZ YOK” “Ukrayna oynamaya devam etmektedir ama onlar da karar alabilir. Biz Türkiye’yiz, çok sağlıklı karar alıyorlar. Şu anda en az etkilenen ülke, Türkiye’dir. Cumhurbaşkanlığı açıklama yaptı, sokağa çıkmama gibi bir kararımız da yoktur.” DETAYLAR BİRAZDAN…

Süper Lig maçları ertelenecek mi? TFF Başkanı Nihat Özdemir açıkladı

Son dakika gelişmesi... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig maçlarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına devam edileceğini ve ertelemenin gündemde olmadığını açıkladı.

UEFA ile yapılan toplantının ardından açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig maçlarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özdemir, “Şu anda alınmış kararda değişiklik yok. Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecek. Yerel liglerin Haziran sonuna kadar düzenlenmesi için gayret gösterilmesi talep edildi, Haziran sonuna kadar tamamlanması arzulanmaktadır. Planlamada bir değişiklik yok, liglerde programımız açıkladığımız plan dahilinde devam etmektedir” dedi.

“LİGLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR”

“Sağlık Bakanlığı, bilim kurulunun çalışmaları ve onlarla devamlı irtibatlı olma durumundayız. İnşallah bu akşam Göztepe – Rizespor maçı oynanacak ve ligde eksik maçımız olmayacak. Verilmiş karar neticesinde liglerimiz devam etmektedir.”

“SOKAĞA ÇIKMAMA GİBİ BİR KARARIMIZ YOK”

“Ukrayna oynamaya devam etmektedir ama onlar da karar alabilir. Biz Türkiye’yiz, çok sağlıklı karar alıyorlar. Şu anda en az etkilenen ülke, Türkiye’dir. Cumhurbaşkanlığı açıklama yaptı, sokağa çıkmama gibi bir kararımız da yoktur.”

DETAYLAR BİRAZDAN…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.