TOKİ'nin arsaları açık artırma ile satışa çıkıyor

EKONOMİ 02.07.2020 - 10:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2368+ kez okundu.
 

TOKİ'nin arsaları açık artırma ile satışa çıkıyor

TOKİ'nin arsaları açık artırma ile satışa çıkıyor Toplu Konut İdaresi (TOKİ) onlarca nitelikte arsayı açık artırma ile satışa çıkartıyor. Arsalar yüzde 25 peşin, 60 ay vade ile satılacak. Binlerce vatandaşı ev ve iş yeri sahibi yapan TOKİ, arsalar için 9 Temmuz saat 13.30'da açık artırma düzenleyecek. Müzayede Küçükçekmece'de bulanan TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleşecek. Adana'da 8, Afyonkarahisar'da 7, Antalya'da 11, Diyarbakır'da 3, İzmir’de 7, Konya’da 17, Mardin Artuklu’da 1, Samsun İlkadım'da 1, Siirt merkezde 1, Şanlıurfa Karaköprü’de 13, Tekirdağ Çorlu'da 2 arsa yüzde 25 peşin, 60 ay vade ile satılacak. Açık artırma ilgili bilgi ise 'www.emlakmuzayede.com.tr' adresinden alınabiliyor. Ayrıca internetten canlı yayında da teklif verilebilecek.      

TOKİ'nin arsaları açık artırma ile satışa çıkıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) onlarca nitelikte arsayı açık artırma ile satışa çıkartıyor. Arsalar yüzde 25 peşin, 60 ay vade ile satılacak.

Binlerce vatandaşı ev ve iş yeri sahibi yapan TOKİ, arsalar için 9 Temmuz saat 13.30'da açık artırma düzenleyecek.

Müzayede Küçükçekmece'de bulanan TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleşecek.

Adana'da 8, Afyonkarahisar'da 7, Antalya'da 11, Diyarbakır'da 3, İzmir’de 7, Konya’da 17, Mardin Artuklu’da 1, Samsun İlkadım'da 1, Siirt merkezde 1, Şanlıurfa Karaköprü’de 13, Tekirdağ Çorlu'da 2 arsa yüzde 25 peşin, 60 ay vade ile satılacak.

Açık artırma ilgili bilgi ise 'www.emlakmuzayede.com.tr' adresinden alınabiliyor. Ayrıca internetten canlı yayında da teklif verilebilecek.

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.