BÜLENT AKKILIÇ CHP PM Adayı

 BÜLENT AKKILIÇ CHP PM Adayı

‘’Gençlik Mücadeleye, Mücadele Meclise,CHP’yi İktidara Taşıyacağız.’’
5-6 eylül'de gerçekleştirilecek olan 18. Olağanüstü CHP kurultayında genç isimler ön plana çıkmaya başlıyor.
Maltepe’nin ve İstanbul’un genç adayı Bülent AKKILIÇ da CHP Parti Meclisi adayı oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin gezi direnişinden sonra ortaya çıkan siyasi algı ve değişimlerle kadrolarında yaşanan gençleşme sırası parti meclisine de geldi. Parti içi çalışmalarda ve CHP örgütündeki iç dinamiklerde çok etkin ve belirleyici bir kimliği olan CHP Maltepe Örgütünün ve İstanbul’un desteğini arkasına alan genç aday Bülent AKKILIÇ, adım adım parti meclisine yürüyor.
Gezi ruhunu Parti Meclisine taşımaya kararlı olan Bülent AKKILIÇ, sıradan bir parti meclisi üyesinden çok mücadeleyi büyütmeye kararlı oluşu gençliğin gelecekte partinin belirleyici noktalarında önemli görevlerde bulunması için bir umut kaynağı oluşturuyor. Cumhuriyet Halk Partisinin Gençlik Kollarında çeşitli görevlerinde bulunmuş olan Bülent AKKILIÇ’ın öz geçmişi şöyle;

BÜLENT AKKILIÇ Kimdir ;

1987 yılı Tünceli – Pülümür doğumludur. 50. Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu’nda eğitim hayatına başlamış olup , Kartal Ticaret Meslek Lise’sinde eğitimini tamamladı. Lisans eğitimi için gittiği Edirne’de,Trakya Üniversitesi İşletme Bölümü’nden başarı ile mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’de İşletme Fakültesi İktisat Bölümü’nü okuyarak ikinci üniversitesinide lisans eğitim hayatına ekledi.
Profesyonel emek dolu iş yaşantısında, özel sektörde müdürlük, yöneticilik gibi ünvanlar ile birlikte ileriki yıllarda da bizzat kurucu- şirket sahibi olarak üst düzey mevkiilerde çalıştı. Üniversite gençlik yıllarından itibaren siyasete olan içten ilgisi dolayısıyla sol freksiyonlarda ve toplumsal olaylarda etkin rol aldı, görevlerde bulundu, çalışmalar yaptı. 2009 yılında -Referandum’dan önce- Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak Gençlik Kolları’nda siyasi kariyerine profesyonel anlamda başladı.
2010-2011 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi’nde Maltepe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptı.
2011-2012 yılları arasında CHP Maltepe Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve seçildi.
2012-2013 yılları arasında CHP İstanbul Gençlik Kolları Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Bilişimden Sorumluğu Başkan Yardımcılığı görevlerinin yanısıra 2012 yılından itibaren halen sürmekte olan CHP Maltepe İlçe Başkanlığı İlçe Ana Kademe Delegesi ve CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Delegesi olarak seçilmiş olduğu görevlerine devam etmektedir.
Genç yaşından itibaren gençliğinin de verdiği heyecan ile, istek ile, azim ile CHP İl ve İlçe Örgütleri ile birlikte parti içerisindeki siyasi çalışmalarını özellikle “Gençlik Kolları” ile aktif olarak takip etmekte, örgüt çalışmalarını bizzat kendisi yürütmektedir.”Çünkü; siyaset, emek ister, özveri ister, azim ister” diyerek, bu bilinç doğrultusunda mücadele ederek, emek vererek, emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

 

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";alviero martini outlet michael kors uk sale prada portafoglio cheap mulberry handbags toms outlet mulberry outlet uk hollister online shop louboutin homme pas cher toms outlet prada wallet uk