CHP'nin İstanbul'da 37 ilçesine 227 aday adayı başvuru yaptı.

CHP'nin İstanbul'da 37 ilçesine 227 aday adayı başvuru yaptı.

Büyükşehir için ise bugüne dek Prof.Dr. Semih Eryıldız ile eski milletvekili, Gaziantep eski Büyükşehir Belediye başkanı Celal Doğan aday adayı oldu.CHP yöneticileri geçtiğimiz dönemlere göre rekor düzeyde aday adaylığı başvurusu yapıldığını, aday belirleme sürecinin ilçelere göre genel merkez ataması ve eğilim yoklaması şeklinde olacağını söyledi. Bu arada bazı isimlerin de genel merkez nezninde başvuruda bulunduğu ve isimlerin adaylık sürecinde açıklanacağı kaydedildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ilçe belediye başkanlığı ve meclis üyeleği için aday adaylık başvurusu önceki gün akşam saat 17.00'de sona erdi. CHP'nin İstanbul'daki Kadıköy, Bakırköy, Silivri, Çatalca, Kartal, Maltepe, Adalar, Beşiktaş, Büyükçekmece, Sarıyer, Ataşehir ve Avcılar Belediye Başkanları yeniden aday olurken, 37 ilçede 227 kişi aday adaylığı için başvuru yapıldı. Esenler ve Arnavutköy'de ise haberimiz yayına yapıldığı hazırlandığı sırada aday adayı başvurusu yapılmamıştı. Memurlar için ise istifa sürecinin seçim döneminde başlayacak olması nedeniyle aday adaylığı başvuru sürecinin önü açık bırakıldı.CHP'de ilçelere göre başvuran aday adayı sayısı şöyle:

Adalar (11), Ataşehir (6), Beykoz (13), Çekmeköy (3), Kadıköy (5), Kartal (8), Maltepe (12), Pendik (8), Sancaktepe (4), Sultanbeyli (1), Şile (2), Tuzla (7), Ümraniye (1), Üsküdar (6), Bayrampaşa (3), Beşiktaş (14), Beyoğlu (11), Eyüp (16), Fatih (2), Gaziosmanpaşa (2), Kağıthane (5), Sarıyer (9), Sultangazi (2), Şişli (6), Zeytinburnu (4), Avcılar (12), Bağcılar (3), Bahçelievler (3), Başakşehir (5), Beylikdüzü (10), Bakırköy (12), Büyükçekmece (4), Çatalca (2), Esenyurt (4), Güngören (2), Küçükçekmece (6), Silivri (4)

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mcm handbag mcm bags for sale toms wedges mcm handbag cheap mcm bags christian louboutin pas cher mcm backpacks borsa alviero martini gucci boxing day sale michael kors bags sale uk