İşte Maltepe'de seçimin kaderini belirleyecek mahalleler!

İşte Maltepe'de seçimin kaderini belirleyecek mahalleler! Maltepe'de CHP Maltepe İlçe Örgütü 11 Mahalle de  sorunsuz bir şekilde delege seçimlerini tamamlamıştı. Altayçeşme,Aydınevler,Başıbüyük,Çınar,Esenkent,Feyzullah,Fındıklı,Girne,Gülensu,İdealtepe ve Yalı Mahallelerindendelege seçimlerini tamamladı. Maltepe'de delege seçimlerinden sonra kalan mahalleleri için seçim takvimi  belli oldu..

CHP Maltepe'de geçtiğimiz haftalarda sandık başına gitmiş, sonuçlarda bazı mahallerde  beyaz liste yarışı önde bitirmiş,bazı mahallelerde Mavi liste,bazı mahallelerde ise Yeşil liste idi Kalan mahallelerin seçim takvimi ise  belli oldu.

Maltepe’nin seçime gitmeyen Küçükyalı Merkez Mahallesi 23 Kasım Cumartesi Günü günü sandık başına giderek delegelerini belirleyecek.Altıntepe,Bağlarbaşı,Cevizli,Gülsuyu,Zümrütevler 24   Kasım Pazar Günü günü sandık başına giderek delegelerini belirleyecek.Büyükbakkal Köy Mahallesinde seçim olmayacak.Maltepe’nin seçime gitmeyen mahallelerinde oy kullanacak üyeler Beyaz,Kırmızı,Mavi listeler tarafından hafta boyunca telofonla aranıyor hatırları sorulmaya başlandı,üyeler bu durumdam az da olsa bir mutluluk çıkarıyor.