MALTEPELİ KÜÇÜK KIZ HENTBOLCULARIMIZ ŞAMPİYON

MALTEPELİ KÜÇÜK KIZ HENTBOLCULARIMIZ ŞAMPİYON

Alanya 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası  

Alanya 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası Milli Egemenlik Stadı’nda başladı. 4 gün boyunca devam eden turnuvada 30 takımdan 400’ e yakın sporcu mücadele etti.
 
Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde 6 kortta sporcular kıyasıya mücadele etti. Turnuvada özel ödüllü yarış düzenlenerek kaleci üzerinden aşırtma şut atışı yapıldı. Kazanan sporculara tişört hediye edildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nda mücadele eden Gülsuyu Spor Kulübü ilk dört maçını da kazanarak iyi bir başlangıç yaptı. 4 gün boyunca devam eden turnuvada 30 takımdan 400'e yakın sporcu ile mücadele etti.

25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nın ilk gününde  Kastamonu Tosya sporu 17-5 mağlup eden Kırmızı-siyahlı ekip, 2. maçında ise İstanbul’un güçlü takımı Defne sporu 8-6  yendi ve 2'de 2 yaptı.

Gülsuyu Spor Kulübü turnuvanın 3. maçında Alanya Belediyesi'ni 15-8 mağlup eden Kırmızı-siyahlılar, 4. maçında Denizli ekibi Acıpayam spor'u 12-4 yenerek 4 'te 4 yaptı. Türkiye Şampiyonasını 3 sayı ile kaçıran Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ile karşılaşan Maltepe'nin gururu  Gülsuyu spor 2007-2008 doğumlu kızlarımız 20-6 mağlup oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nda mücadele eden Gülsuyu spor son maçında Denizlispor'u 14 - 3 yenerek Hentbol Turnuvası'nda 2.oldu.

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Antrenörü Tuğan Alpsal ; Alanya 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası şanssız bir şekilde kacırdık,tek tesellimiz 2006 2007 doğumlu kızlarımızın 2.olmasıdır Bayram Behram Kaçar başkanımıza çok teşekkür ederim ,Çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz  diye konuştu.

BAŞKAN KAÇAR'DAN TEŞEKKÜR

Alanya’da 2006 yaş grubunun oynadığı Küçük kızlar Türkiye şampiyonasında 2007-2008 doğumlu kızlarımızdan kurulu takım ile mücadele ettiğimiz şampiyonada son iki maçında Elazığ 20 Gülsuyu 6 yenilen son maçınıda Gülsuyu spor 14 Denizli 3 kazanarak Turnuvada 2.olan Küçük kızlar Hentbol Takımımız Hocaları Tuğan Alpsal hocamızı Bahtiyar Birinci hocamızı ve Sporcu kızlarımızı kutlar Teşekkürlerimizi iletiriz.Alanyaya ulaşımımızı sağlayan Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç beye teşekkür ederiz.Bir sezon boyunca özveri ile emek sarf eden velilerimize çok teşekkür ederiz.İyi ki varsınız.Biz çok iyi bir aileyiz.

Gülsuyu spor kulubü Bşk Behram Kaçar