Tek Davetli Belediye Başkanı Başkan Zengin'di

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği tarafından verilen resepsiyonda Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin davet edilen tek belediye başkanı oldu. Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun 86. Yıl dönümü Ankara büyükelçiliğinde verilen resepsiyonla kutlandı. Ankara Hilton Otel’deki resepsiyona çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı. Resepsiyon boyunca Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng ve Çinli yetkililerle görüş alışverişinde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Türk ve Çin halklarının ekonomik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda işbirliğinin artarak devam etmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.  “Maltepe Belediyesi olarak Çinli dostlarımızla bu işbirliğinin en güzel örneğini kısa zamanda Maltepe’de göstermek istiyoruz” diyen Başkan Zengin, en güzel örneklerini verdikleri dayanışmanın Maltepe sınırlarını aşacağına dikkat çekti. Maltepe’ye verdiği hizmetler hakkında Başkan Zengin’den detaylı bilgi alan yetkililer, işbirliği konusunda kendilerinin de heyecanlı olduklarını belirttiler.

Resepsiyon, Çin ordusunun kuruluşunu anlatan kısa bir filmle devam etti. Davetlilere Çin’e özgü yemekler ikram edildi.

Bu habe

.

Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun 86. Yıl dönümü Ankara büyükelçiliğinde verilen resepsiyonla kutlandı. Ankara Hilton Otel’deki resepsiyona çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı. Resepsiyon boyunca Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng ve Çinli yetkililerle görüş alışverişinde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Türk ve Çin halklarının ekonomik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda işbirliğinin artarak devam etmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.  “Maltepe Belediyesi olarak Çinli dostlarımızla bu işbirliğinin en güzel örneğini kısa zamanda Maltepe’de göstermek istiyoruz” diyen Başkan Zengin, en güzel örneklerini verdikleri dayanışmanın Maltepe sınırlarını aşacağına dikkat çekti. Maltepe’ye verdiği hizmetler hakkında Başkan Zengin’den detaylı bilgi alan yetkililer, işbirliği konusunda kendilerinin de heyecanlı olduklarını belirttiler.

Resepsiyon, Çin ordusunun kuruluşunu anlatan kısa bir filmle devam etti. Davetlilere Çin’e özgü yemekler ikram edildi.

Bu habe document.getElementById("Leyout101").style.display="none";prada portafoglio toms clearance toms boxing day michael kors uk bags prada shoes uk toms cheap cheap mulberry handbags cintura hermes mulberry sale bags ceinture hermes