MALTEPE BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI BAŞLADI

MALTEPE BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI BAŞLADI

Maltepe Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Halk Ekmek A.Ş. ile protokol imzalanmıştı. Protokol kapsamında Maltepe Belediyesi, Maltepe’nin 18 mahallesinde, günde 17 bin ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştiriyor.

 Maltepe Belediyesi ve Halk Ekmek arasında imzalanan protokol kapsamında, günde 17 bin, haftada 85 bin ekmeğin vatandaşlar ücretsiz olarak dağıtılacak. Maltepe Belediyesi 18 mahalle muhtarlığı önünde kurduğu Halk Ekmek noktalarında, Maltepe’deki tüm mahallelerde ücretsiz ekmek dağıtımı bu sabah saat 08.00'den itibaren Çınar, Küçükyalı, Altıntepe, Feyzullah, Bağlarbaşı, Cevizli, Yalı, Altayçeşme ve İdealtepe gerçekleştiriliyor, B.Bakkalköy, Başıbüyük, Fındıklı, Girne, Aydınevler, Zümrütevler, Gülensu, Gülsuyu ve Esenkent Mahallelerinde saat 13:00’de dağıtıma başlanacaktır. 

 

Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç sosyal medyadan yaptığı açıklamada

 

''Bugünden itibaren Maltepe’mizin 18 mahallesinde muhtarlıklarımız önünde ücretsiz Halk Ekmek dağıtımına başladık. Ayrıca Sancaktepe gibi komşu ve kardeş ilçelerimize de Halk Ekmek ürünlerinin ücretsiz ulaşmasına katkı sunuyoruz.''dedi