Ali Kılıç, CHP’li Başkanlar Çalıştayına Katıldı

SİYASİ PARTİLER 29.07.2019 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1534+ kez okundu.
 

Ali Kılıç, CHP’li Başkanlar Çalıştayına Katıldı

Ali Kılıç, CHP’li Başkanlar Çalıştayına Katıldı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Halka hizmet sevdamızla; “Yepyeni bir Türkiye için, Genel BaşkanımıKemal Kılıçdaroğlu’nun 7 ilkesi ışığında, tüm sosyal demokrat belediye başkanlarımızla yola çıktık.Sözümüz var; Yerelde başardığımız halk iktidarını hep birlikte Türkiye’ye kazandıracağız.” dedi   Maltepe BelediyeBaşkanı Ali Kılıç,Türkiye genelinde 11'büyükşehir, 10'u da ilolmak üzere 252 CH-P'li belediyebaşkanının katıldığıBelediye BaşkanlarıÇalıştayı'na katıldı. Afyonkarahisar'datoplanan çalıştay, 27Temmuz'da sona erdi.   Kılıçdaroğlu'ndan liyakat vurgusu   lÇalıştayın açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediyede siyaset yapacak kişi sadece belediye başkanıdır.   Yardımcılarınız, müdürleriniz 'ben de siyaset yapacağım' diyorsa oları kapının önüne bırakabilirsiniz." diye konuştu.Atamalarda ve görevlendirmelerde liyakatin önemine vurgu yapanKılıçdaroğlu, "Belediyede yapacağınız her atama liyakatli olacak,verdiğiniz her görevi yapacak ve gelip size hesap verecek. Verdiğiniz talimatı yapmıyorsa, rahatlıkla görevden alabilirsiniz. Partinin Genel Başkanı olarak söylüyorum; 'falan milletvekili aradı, onun akrabasıymış' hiç dinlemeyeceksiniz. 'Genel Başkanın akrabası', hiç dinlemeyeceksiniz; kapının önüne koyacaksınız." diye konuştu.   MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KILIÇ Türkiye’ye halk iktidarı yakışır! Yerelden genele sosyal adaleti, insanca, hakça bir yaşamı inşa edecek olan sosyal demokrat belediye başkanlarımızla, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde yol haritamızı planlıyoruz. Ne yapacaksak halkımıza danışarak, hep birlikte yapacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Liderliğinde Sosyal Demokrat Belediye Başkanlarımızla kentlerimizin ve ülkemizin geleceği için buluşuyoruz. Martın sonu güzel oldu, 31Mart’ta sosyal demokrasi, adalet ve demokrasi adına kazanılanbaşarımızı ülkemizin tamamında yaygınlaştırmanın sözünüveriyoruz. diye konuştu.   Başkanların görüşleri alındı   Kampta, belediye başkanlarının görüşlerinin alındı   "Başkanlar Forumu" düzenlendi. Yerel yönetimlere ilişkin fikirler ele alındı " Ortak Akıl Atölyesi"gerçekleştirildi. Daha sonra, uzmanlarınkatılımıyla "SeçmenleriBeklentileri" başlıklı birpanel düzenlendi. Panelin ardından, ikinci kez"Başkanlar Forumu" düzenlendi. Kampta ayrıca, CHP Genel Merkezi tarafındanbelediyeleri takip amaçlı oluşturulacak "Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi ve DanışmaKurulu" ile ilgili toplantılar yapıldı.

Ali Kılıç, CHP’li Başkanlar Çalıştayına Katıldı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Halka hizmet sevdamızla; “Yepyeni bir Türkiye için, Genel BaşkanımıKemal Kılıçdaroğlu’nun 7 ilkesi ışığında, tüm sosyal demokrat belediye başkanlarımızla yola çıktık.Sözümüz var; Yerelde başardığımız halk iktidarını hep birlikte Türkiye’ye kazandıracağız.” dedi
 
Maltepe BelediyeBaşkanı Ali Kılıç,Türkiye genelinde 11'büyükşehir, 10'u da ilolmak üzere 252
CH-P'li belediyebaşkanının katıldığıBelediye BaşkanlarıÇalıştayı'na katıldı.
Afyonkarahisar'datoplanan çalıştay, 27Temmuz'da sona erdi.
 
Kılıçdaroğlu'ndan liyakat vurgusu
 
lÇalıştayın açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediyede siyaset yapacak kişi sadece belediye başkanıdır.
 
Yardımcılarınız, müdürleriniz 'ben de siyaset yapacağım' diyorsa oları kapının önüne bırakabilirsiniz." diye konuştu.Atamalarda ve görevlendirmelerde liyakatin önemine vurgu yapanKılıçdaroğlu, "Belediyede yapacağınız her atama liyakatli olacak,verdiğiniz her görevi yapacak ve gelip size hesap verecek. Verdiğiniz talimatı yapmıyorsa, rahatlıkla görevden alabilirsiniz. Partinin Genel
Başkanı olarak söylüyorum; 'falan milletvekili aradı, onun akrabasıymış' hiç dinlemeyeceksiniz. 'Genel Başkanın akrabası', hiç dinlemeyeceksiniz; kapının önüne koyacaksınız." diye konuştu.
 
MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KILIÇ
Türkiye’ye halk iktidarı yakışır!
Yerelden genele sosyal adaleti, insanca, hakça bir yaşamı inşa edecek olan sosyal demokrat belediye başkanlarımızla, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde yol haritamızı
planlıyoruz. Ne yapacaksak halkımıza danışarak, hep birlikte yapacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Liderliğinde Sosyal Demokrat Belediye Başkanlarımızla kentlerimizin ve ülkemizin geleceği için buluşuyoruz. Martın sonu güzel oldu, 31Mart’ta sosyal demokrasi, adalet ve demokrasi adına kazanılanbaşarımızı ülkemizin tamamında yaygınlaştırmanın sözünüveriyoruz. diye konuştu.
 
Başkanların görüşleri alındı
 
Kampta, belediye başkanlarının görüşlerinin alındı
 
"Başkanlar Forumu" düzenlendi. Yerel yönetimlere ilişkin fikirler ele alındı "
Ortak Akıl Atölyesi"gerçekleştirildi. Daha sonra, uzmanlarınkatılımıyla "SeçmenleriBeklentileri" başlıklı birpanel düzenlendi. Panelin ardından, ikinci kez"Başkanlar Forumu" düzenlendi.
Kampta ayrıca, CHP Genel Merkezi tarafındanbelediyeleri takip amaçlı oluşturulacak "Yerel
Yönetimler Koordinasyon Merkezi ve DanışmaKurulu" ile ilgili toplantılar yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.