DİSK Emekli-Sen’in İstanbul bölge temsilciliği seçimi yapıldı

MAHALLELERİMİZ 26.11.2019 - 22:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1539+ kez okundu.
 

DİSK Emekli-Sen’in İstanbul bölge temsilciliği seçimi yapıldı

DİSK Emekli-Sen’in İstanbul bölge temsilciliği seçimi yapıldı    Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) çatısı altında yeniden örgütlenen DİSK Emekli-Sen’in İstanbul bölge temsilciliği seçimi 23 Kasım Cumartesi günü  Emekli-Sen Genel Merkezi’nde yapıldı.    İstanbul Bölge temsilciliği için 3 erkek,1 kadın aday yarıştı.Gizli oylama  ile yapılan seçim sonunda Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Aysel Lüle 24 oy Mehmet Güneş ise 19 oy alarak seçildiler. DİSK Emekli-Sen Maltepe Şube Başkanı  Fevzi Kirlibal'da katılım sağladılar  
DİSK Emekli-Sen’in İstanbul bölge temsilciliği seçimi yapıldı 
 

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) çatısı altında yeniden örgütlenen DİSK Emekli-Sen’in İstanbul bölge temsilciliği seçimi 23 Kasım Cumartesi günü  Emekli-Sen Genel Merkezi’nde yapıldı. 

  İstanbul Bölge temsilciliği için 3 erkek,1 kadın aday yarıştı.Gizli oylama  ile yapılan seçim sonunda Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Aysel Lüle 24 oy Mehmet Güneş ise 19 oy alarak seçildiler.

DİSK Emekli-Sen Maltepe Şube Başkanı  Fevzi Kirlibal'da katılım sağladılar
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.