Ekrem İmamoğlu kazandı Maltepe'liler kutlamaya çıktı!

SİYASİ PARTİLER 24.06.2019 - 00:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2401+ kez okundu.
 

Ekrem İmamoğlu kazandı Maltepe'liler kutlamaya çıktı!

Ekrem İmamoğlu kazandı Maltepe'liler kutlamaya çıktı! Ekrem İmamoğlu'nun tarihi bir farkla yenilenen İstanbul seçimlerini kazanmasının ardından vatandaşlar başta , İstanbul'un ilçesi Maltepe olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde sokaklara çıktı. İstanbul’daki yenileme seçimlerinin sonuçları belli olduktan sonra seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu taraftarları sokaklara döküldü    Birçok araçlı konvoyun caddeleri kapladığı Maltepe’de ise on binlerce vatandaşın ellerinde bayraklarla sokaklara çıktığı vatandaşların minübüs yolundan Atatürk meydanına doğru ilerlediği görüldü.   Ayrıca Kadıköy, Bağdat Caddesi, Beşiktaş ve Taksim gibi büyük merkezlerde on binlerce vatandaşın ellerinde bayraklarla sokaklara çıktığı görüldü.    

Ekrem İmamoğlu kazandı Maltepe'liler kutlamaya çıktı!

Ekrem İmamoğlu'nun tarihi bir farkla yenilenen İstanbul seçimlerini kazanmasının ardından vatandaşlar başta ,

İstanbul'un ilçesi Maltepe olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde sokaklara çıktı.

İstanbul’daki yenileme seçimlerinin sonuçları belli olduktan sonra seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu taraftarları sokaklara döküldü 
 
Birçok araçlı konvoyun caddeleri kapladığı Maltepe’de ise on binlerce vatandaşın ellerinde bayraklarla sokaklara çıktığı vatandaşların minübüs yolundan Atatürk meydanına doğru ilerlediği görüldü.
 
Ayrıca Kadıköy, Bağdat Caddesi, Beşiktaş ve Taksim gibi büyük merkezlerde on binlerce vatandaşın ellerinde bayraklarla sokaklara çıktığı görüldü.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.