GÜLENSU SPOR KULÜBÜ MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

SPOR 22.06.2019 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1496+ kez okundu.
 

GÜLENSU SPOR KULÜBÜ MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

GÜLENSU SPOR KULÜBÜ MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ Maltepe'nin en genç spor kulübü  Gülensuspor  Başkanı Volkan Uyar, yöneticileri ve teknik heyeti ile beraber Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ettiler.  Gülensuspor Kulübü heyetini Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Erdel karşıladı. Ziyarette  Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel  yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verirken Gülensuspor Kulübü Başkanı Volkan Uyar ve yöneticileride Gülensuspor Kulübünün sorunlarını dile getirdiler.    Volkan Uyar ''Gençlerimizi turnuvalara katılımlarını sağlayarak ilçemizi temsil etme ve gurunu yaşatmak''     Kulüp Başkanı Volkan Uyar, amaçlarının kesinlikle kayıt yaparak sadece antrenman yaptırmak değil, uygun yaş kategorilerinde takım oluşturup sporcularımızın il genelinde düzenlenen turnuvalara katılımlarını sağlayarak ilçemizi temsil etme imkanı ve gururu sunmak olduğunu söyledi. Volkan Uyar “ Kulüp olarak başarı elde edip saygınlık kazandıkça, tüm özel kurum ve kuruluşlardan gönüllü bireylere kadar herkesin kulübümüze katkıda bulunacağına inanıyoruz” diyerek çıktığımız bu yolda bize her anlamda yol gösteren, maddi ve manevi her türlü desteği esirgemediği için Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel  ’ya teşekkür ederiz” dedi.      Yunus Erdel ''Maltepe'de sporun yaygınlaşmasının çok önemli''    Karşılıklı bilgi alışverişinden sonra ,Maltepemizin güzide kulüplerinden biri olan Gülensuspor'a Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Hem maddi hemde manevi desteklerinin olacağını iletti. Maltepe'de sporun yaygınlaşmasının çok önemli olduğunu söyleyen Yunus Erdel, “sporla uğraşan gençler hem zararlı alışkanlıklardan uzak durur, hem özgüven kazanır hem de takım ruhunu öğrenerek ilerideki hayatına olumlu yatırım yapar. Gülensulu gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla buluşmasına katkı koyan herkes çok doğru bir şey yapıyor. Destek olunmalı, sıkıntılar elbirliğiyle giderilmeli. Gülensuspor kulubüne koyduğunuz katkı ve gönüllü çalışmalarınız nedeniyle çok teşekkür ederiz. Maltepelilerin Gülensuspor kulübe sahip çıkacağına ve spor kültürünün artmasına destek olacağına inanıyorum” dedi. 

GÜLENSU SPOR KULÜBÜ MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Maltepe'nin en genç spor kulübü  Gülensuspor  Başkanı Volkan Uyar, yöneticileri ve teknik heyeti ile beraber Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ettiler.  Gülensuspor Kulübü heyetini Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Erdel karşıladı.

Ziyarette  Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel  yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verirken Gülensuspor Kulübü Başkanı Volkan Uyar ve yöneticileride Gülensuspor Kulübünün sorunlarını dile getirdiler. 

 

Volkan Uyar ''Gençlerimizi turnuvalara katılımlarını sağlayarak ilçemizi temsil etme ve gurunu yaşatmak''  

 

Kulüp Başkanı Volkan Uyar, amaçlarının kesinlikle kayıt yaparak sadece antrenman yaptırmak değil, uygun yaş kategorilerinde takım oluşturup sporcularımızın il genelinde düzenlenen turnuvalara katılımlarını sağlayarak ilçemizi temsil etme imkanı ve gururu sunmak olduğunu söyledi. Volkan Uyar “ Kulüp olarak başarı elde edip saygınlık kazandıkça, tüm özel kurum ve kuruluşlardan gönüllü bireylere kadar herkesin kulübümüze katkıda bulunacağına inanıyoruz” diyerek çıktığımız bu yolda bize her anlamda yol gösteren, maddi ve manevi her türlü desteği esirgemediği için Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel  ’ya teşekkür ederiz” dedi.   

 

Yunus Erdel ''Maltepe'de sporun yaygınlaşmasının çok önemli'' 

 

Karşılıklı bilgi alışverişinden sonra ,Maltepemizin güzide kulüplerinden biri olan Gülensuspor'a Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Hem maddi hemde manevi desteklerinin olacağını iletti.

Maltepe'de sporun yaygınlaşmasının çok önemli olduğunu söyleyen Yunus Erdel, “sporla uğraşan gençler hem zararlı alışkanlıklardan uzak durur, hem özgüven kazanır hem de takım ruhunu öğrenerek ilerideki hayatına olumlu yatırım yapar.

Gülensulu gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla buluşmasına katkı koyan herkes çok doğru bir şey yapıyor.

Destek olunmalı, sıkıntılar elbirliğiyle giderilmeli. Gülensuspor kulubüne koyduğunuz katkı ve gönüllü çalışmalarınız nedeniyle çok teşekkür ederiz.

Maltepelilerin Gülensuspor kulübe sahip çıkacağına ve spor kültürünün artmasına destek olacağına inanıyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.