MALTEPE'DE ‘WHITE WAGON CAFE’ AÇILDI

EKONOMİ 05.11.2019 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1552+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ‘WHITE WAGON CAFE’ AÇILDI

MALTEPE'DE ‘WHITE WAGON CAFE’ AÇILDI Maltepe’nin en yeni mekanı, hünerli ellerden çıkan yemek ve tatlı çeşitlerinin yer aldığı, soğuk ve sıcak içeceklerin ve organik ürünlerinde bulunduğu geniş bir yelpazede hizmet verecek olan ‘WHITE WAGON' Cafe’nin açılışı yapıldı. Maltepe Feyzullah Mahallesi Dilekli sokak No:12-A  üzerinde hizmet verecek olan ‘WHITE WAGON Cafe’nin açılışına CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan,Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, Maltepe Kent Konseyi başkanı Ozan Demir ve yürütme kurulu üyeleri, CHP Maltepe geçmiş dönem ilçe başkanı Engin Özkan,CHP Maltepe belediye başkan aday,adayları Dursun Ali Toraman,And Kızılay,Özkan Yılmaz, CHP Maltepe geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Hatice Yazıcıoğlu,geçmiş dönem belediye başkan yardımcılarından Cemal Atagül, CHP Maltepe parti üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Maltepe belediye başkanı  Ali Kılıç ve Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi çelenk gönderdiler.  “ALLAH HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN” Manzarası ile müşterilerine güzel vakit geçirtmeyi hedefleyen ‘WHITE WAGON'  'nun açılış  kurdelesini kesen İsmail Dönmez'in annesi, “Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin inşallah. Böyle güzel bir mekanın açılışında yer almak beni çok mutlu etti. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. İSMAİL DÖNMEZ TEŞEKKÜR ETTİ İşletme sahibi İsmail Dönmez ise, açılış davetini icabet eden tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza  çok teşekkür ediyorum. İnsanların buluşma noktası olan işletmemizde güven ve huzur ortamı sağlayacağız. Kalitemizden ödün vermeyerek ailelerin güvenle gelip oturabileceği ve vatandaşların gelip kitap okuya bileceği bir mekan olacak   İnşallah Maltepe’de herkesin beğeneceği bir mekan olacağız. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.   ‘WHITE WAGON'     İsmail Dönmez'in eşi kızı ve oğlu da ailece bir arada mekan işletmenin  sevincini paylaştılar ve "Süreyyapaşa tren istasyonunun karşısında huzurla dinlenmek isteyenlerin tercih ettiği mekanımıza tüm dostları bekleriz"dediler.   KARAÇEPER VE KARAYOL'DAN MÜZİK ZİYAFETİ WHITE WAGON açılışında  desteğe gelen müzik ustaları Mustafa Karaçeper, Hasan Karayol  müziği ve sesleri ile açılışa katılanlara müzik ziyafeti sundular.     

MALTEPE'DE ‘WHITE WAGON CAFE’ AÇILDI

Maltepe’nin en yeni mekanı, hünerli ellerden çıkan yemek ve tatlı çeşitlerinin yer aldığı, soğuk ve sıcak içeceklerin ve organik ürünlerinde bulunduğu geniş bir yelpazede hizmet verecek olan ‘WHITE WAGON' Cafe’nin açılışı yapıldı.

Maltepe Feyzullah Mahallesi Dilekli sokak No:12-A  üzerinde hizmet verecek olan ‘WHITE WAGON Cafe’nin açılışına CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan,Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy, Maltepe Kent Konseyi başkanı Ozan Demir ve yürütme kurulu üyeleri, CHP Maltepe geçmiş dönem ilçe başkanı Engin Özkan,CHP Maltepe belediye başkan aday,adayları Dursun Ali Toraman,And Kızılay,Özkan Yılmaz, CHP Maltepe geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Hatice Yazıcıoğlu,geçmiş dönem belediye başkan yardımcılarından Cemal Atagül, CHP Maltepe parti üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Maltepe belediye başkanı  Ali Kılıç ve Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi çelenk gönderdiler. 
“ALLAH HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN”
Manzarası ile müşterilerine güzel vakit geçirtmeyi hedefleyen ‘WHITE WAGON'  'nun açılış  kurdelesini kesen İsmail Dönmez'in annesi, “Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin inşallah. Böyle güzel bir mekanın açılışında yer almak beni çok mutlu etti. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İSMAİL DÖNMEZ TEŞEKKÜR ETTİ

İşletme sahibi İsmail Dönmez ise, açılış davetini icabet eden tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza  çok teşekkür ediyorum. İnsanların buluşma noktası olan işletmemizde güven ve huzur ortamı sağlayacağız. Kalitemizden ödün vermeyerek ailelerin güvenle gelip oturabileceği ve vatandaşların gelip kitap okuya bileceği bir mekan olacak   İnşallah Maltepe’de herkesin beğeneceği bir mekan olacağız. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

 ‘WHITE WAGON'     İsmail Dönmez'in eşi kızı ve oğlu da ailece bir arada mekan işletmenin  sevincini paylaştılar ve "Süreyyapaşa tren istasyonunun karşısında huzurla dinlenmek isteyenlerin tercih ettiği mekanımıza tüm dostları bekleriz"dediler.

  KARAÇEPER VE KARAYOL'DAN MÜZİK ZİYAFETİ

WHITE WAGON açılışında  desteğe gelen müzik ustaları Mustafa Karaçeper, Hasan Karayol  müziği ve sesleri ile açılışa katılanlara müzik ziyafeti sundular. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.