MALTEPE GÜNE SPOR YAPARAK BAŞLIYOR

SPOR 20.06.2019 - 10:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1559+ kez okundu.
 

MALTEPE GÜNE SPOR YAPARAK BAŞLIYOR

MALTEPE GÜNE SPOR YAPARAK BAŞLIYOR Maltepe Belediyesi yaz döneminde açtığı ücretsiz spor okullarının yanı sıra kadınların spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak için “Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sabah Sporu İle Başlıyoruz” sloganıyla Gülensu suni çim Spor Sahası,Cevizli Cumhuriyet parkı,İdealtepe 50.yıl parkı,Dragos sahil,Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda ücretsiz sabah sporuna başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Maltepe Belediyesi, kadınlardan gelen talep ile bu yaz döneminde de haftanın beş günü  Gülensu suni çim Spor Sahası,Cevizli Cumhuriyet parkı,İdealtepe 50.yıl parkı,Dragos sahil,Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda sabah sporuna başladı. “Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sabah Sporu İle Başlıyoruz” sloganıyla başlatılan etkinlikler hafta içi her gün 07.00-08.00 saatleri arasında Maltepe Belediyesi Spor işleri müdürlüğü’nün alanında uzman spor antrenörleri tarafından veriliyor. Kadınlar sağlıklı yaşam ve zinde kalmak için güne fitness, aerobik ve pilates yaparak başlıyor.  Sosyal belediyecilik anlayışıyla başlayan etkinlikler için bu yıl da kadınlardan büyük talep geldiğini ifade eden Maltepe Belediyesi Spor işleri müdürlüğü, hafta içi her gün sabah 07.00’de tüm Maltepeli kadınlarını sabah sporuna beklediklerini ifade ettiler.

MALTEPE GÜNE SPOR YAPARAK BAŞLIYOR

Maltepe Belediyesi yaz döneminde açtığı ücretsiz spor okullarının yanı sıra kadınların spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak için “Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sabah Sporu İle Başlıyoruz” sloganıyla Gülensu suni çim Spor Sahası,Cevizli Cumhuriyet parkı,İdealtepe 50.yıl parkı,Dragos sahil,Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda ücretsiz sabah sporuna başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Maltepe Belediyesi, kadınlardan gelen talep ile bu yaz döneminde de haftanın beş günü  Gülensu suni çim Spor Sahası,Cevizli Cumhuriyet parkı,İdealtepe 50.yıl parkı,Dragos sahil,Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda sabah sporuna başladı.

“Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sabah Sporu İle Başlıyoruz” sloganıyla başlatılan etkinlikler hafta içi her gün 07.00-08.00 saatleri arasında Maltepe Belediyesi Spor işleri müdürlüğü’nün alanında uzman spor antrenörleri tarafından veriliyor.

Kadınlar sağlıklı yaşam ve zinde kalmak için güne fitness, aerobik ve pilates yaparak başlıyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla başlayan etkinlikler için bu yıl da kadınlardan büyük talep geldiğini ifade eden Maltepe Belediyesi Spor işleri müdürlüğü, hafta içi her gün sabah 07.00’de tüm Maltepeli kadınlarını sabah sporuna beklediklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.