Maltepespor Gol Umudu Ziya İnday'la Anlaştı

SPOR 20.06.2019 - 22:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1871+ kez okundu.
 

Maltepespor Gol Umudu Ziya İnday'la Anlaştı

Maltepespor Gol Umudu Ziya İnday'la Anlaştı   Bölgesl Amatör Lig'in bu sezon en flaş takımlarında biri olan Maltepespor   ilk resmi transferine imza attırdı. Kırmızı-Yeşil-Bayaz'lı temsilcimiz, geçen sezon Ödemişspor’da forma giyen santrafor İnday 1991 doğumlu Ödemişspor’da futbola başlamış Afyon, Kırıkhan, Turgutlu, Ankara Demir, Sivas Belediye, Ankara Adliye, Arşin ve Tavşanlı Linyitspor gibi ekiplerde oynayan .   Ziya İnday’ı renklerine bağladı.Maltepe spor kulübündeki imza törenine Kulüp başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu,Maltepespor Genel Kaptanı Bekir Bikliç katılım sağladı. 2018-2019 sezonu ilk yarıda Gebzespor forması giyen Ziya İnday, Gebze’ye geldiği takım olan Ödemişspor’a transfer olmuştu. Gebzespor’da 16 maça çıkan ve 2 gol atan 28 yaşındaki forvet, kötü performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Devre arasında Gebzespor ile yollarını ayırdıktan sonra İzmir’in BAL’daki temsilcilerinden Ödemiş ile anlaşmaya varan Ziya Ödemişspor'da 4 gole imza atmiş 2018-2019 sezonunda Gebzespor ve Ödemişspor'da toplam 6 gol ile sezonu kapamıştı. 27 yaşında 1.90 boyunda olan Ziya İnday  daha önce geride kalan sezonlarda  başarılı performansı ile dikkat çekti.. Özellikle hava toplarında etkili olan genç oyuncu yeni takımı Maltepespor’un önümüzdeki sezon gol yollarındaki umudu olacak..   ZİYA İNDAY ÖDEMİŞLİ GOL MAKİNASI FUTBOLCU  Ziya İnday 1991 yılında Ödemişte doğdu. İlkokulu Ödemiş Cumhuriyet İlkokulu, ortaokulu Ödemiş ilköğretim okulunda okumuştur. Lise öğrenimini bir yıl Ödemiş lisesinde, 2 yıl Prof. Doktor Muzaffer kula lisesinde okumuş, son sınıfı Turgutlu lisesinde okuyarak mezun olmuştur.  Futbola Ödemiş spor altyapısında başlamış ve kısa zamanda A takıma yükselmiştir. A takımda 3.lig play off maçlarından sonra 2. lig ekiplerinden Turgutlu spor'a transfer olmuştur. Turgutlu’da 2 senelik alt yapı eğitiminden sonra profesyonel imzayı atarak a takıma geçiş yapmıştır. Oynadığı takımlar Ödemiş spor, Turgutlu spor, Afyonkarahisar spor, Kırıkhan spor, Ankara Demirspor , Sivas 4 Eylül belediye sporda, Ankara Adliye, Arşin , Tavşanlı Linyitspor ve Gebzespor'da forvet mevkiinde oynamıştır.             

Maltepespor Gol Umudu Ziya İnday'la Anlaştı

 

Bölgesl Amatör Lig'in bu sezon en flaş takımlarında biri olan Maltepespor   ilk resmi transferine imza attırdı. Kırmızı-Yeşil-Bayaz'lı temsilcimiz, geçen sezon Ödemişspor’da forma giyen santrafor İnday 1991 doğumlu Ödemişspor’da futbola başlamış Afyon, Kırıkhan, Turgutlu, Ankara Demir, Sivas Belediye, Ankara Adliye, Arşin ve Tavşanlı Linyitspor gibi ekiplerde oynayan .   Ziya İnday’ı renklerine bağladı.Maltepe spor kulübündeki imza törenine Kulüp başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu,Maltepespor Genel Kaptanı Bekir Bikliç katılım sağladı.

2018-2019 sezonu ilk yarıda Gebzespor forması giyen Ziya İnday, Gebze’ye geldiği takım olan Ödemişspor’a transfer olmuştu.

Gebzespor’da 16 maça çıkan ve 2 gol atan 28 yaşındaki forvet, kötü performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Devre arasında Gebzespor ile yollarını ayırdıktan sonra İzmir’in BAL’daki temsilcilerinden Ödemiş ile anlaşmaya varan Ziya Ödemişspor'da 4 gole imza atmiş 2018-2019 sezonunda Gebzespor ve Ödemişspor'da toplam 6 gol ile sezonu kapamıştı.

27 yaşında 1.90 boyunda olan Ziya İnday  daha önce geride kalan sezonlarda  başarılı performansı ile dikkat çekti..

Özellikle hava toplarında etkili olan genç oyuncu yeni takımı Maltepespor’un önümüzdeki sezon gol yollarındaki umudu olacak..

 
ZİYA İNDAY
ÖDEMİŞLİ GOL MAKİNASI FUTBOLCU 
Ziya İnday 1991 yılında Ödemişte doğdu. İlkokulu Ödemiş Cumhuriyet İlkokulu, ortaokulu Ödemiş ilköğretim okulunda okumuştur. Lise öğrenimini bir yıl Ödemiş lisesinde, 2 yıl Prof. Doktor Muzaffer kula lisesinde okumuş, son sınıfı Turgutlu lisesinde okuyarak mezun olmuştur. 
Futbola Ödemiş spor altyapısında başlamış ve kısa zamanda A takıma yükselmiştir. A takımda 3.lig play off maçlarından sonra 2. lig ekiplerinden Turgutlu spor'a transfer olmuştur. Turgutlu’da 2 senelik alt yapı eğitiminden sonra profesyonel imzayı atarak a takıma geçiş yapmıştır. Oynadığı takımlar Ödemiş spor, Turgutlu spor, Afyonkarahisar spor, Kırıkhan spor, Ankara Demirspor , Sivas 4 Eylül belediye sporda, Ankara Adliye, Arşin , Tavşanlı Linyitspor ve Gebzespor'da forvet mevkiinde oynamıştır.
 
 
 
 
  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.