TOKİ ESENKENT'DE UMUT OLDU

YEREL YÖNETİMLER 31.01.2020 - 22:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 3397+ kez okundu.
 

TOKİ ESENKENT'DE UMUT OLDU

TOKİ ESENKENT'DE  UMUT OLDU Esenkent mahallesinde ekonomik ömürlerini tamamlamıs binaların sahipleri için  TOKİ  umut oldu. Mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli ve beraberindeki bir heyet TOKİ yetkilileri ile  görüştüler. Muhtar Çekerekli konuyla ilgili  şöyle açıklama yaptı:   Esenkent Mahalle Muhtarlığı olarak, Heyetimizle beraber,Halkalı Toki Hizmet Binamızda toplantımızı gerçekleştirdik.Bahçeleri Toki'de olan Kooperatif Yapımı Bloklarımızın,Ekonomik Ömürlerinin bitmiş olmasından dolayı,Deprem gerçeğide göz önünde bulundurularak;bugün DEVLETiMiZiN konut alanında en Güçlü birimi olan Tokinin yapımını üstlenmesini istemiş bulunuyoruz.Vatandaşlarımızın ne maddi,nede manevi hiç bir kaybı olmadan, sonuçlanması için tüm gayretimizle işimizin takipçisi olacağız.Başvurumuz yapılmış olup,önümüzdeki günlerde fizibilite çalışması ilede beraber,Beklenen deprem faciasına dur demek için KENTSEL DÖNÜŞÜMDE,işinin ehli TOKi duruma sahip çıkacaktır. İSTANBUL bölge Sorumlusu İbrahim'bey ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Kemal 'beyin Misafir perverlikleri için Heyetim ve Şahsım adına teşekkür ederim.Net bilgilerle, ne istediğimizi bilerek geldiğimizden, memnuniyetliklerini iletmeleri de bizleri ayrıca onure etmiştir.Atılan bu adım,Tüm Mülk sahiplerimize şimdiden Hayırlı Uğurlu olsun.Halkımız kolonları Çatlak evlerden kurtulsun.Yep yeni Sapa Sağlam evlerine Kavuşsun,TÜM GAYRET VE ÇABALARIMIZ MAHALLEMiZ BLOKLARININ(Bahçeleri Tokide olan yerler) bir an evvel neredeyse kendiliğinden yıkılacak binalardan kurtulması içindir.CAN GüVENLİĞİMİZ için sonuna kadar beraberiz. İSTANBUL MALTEPE ESENKENT MAHALLE MUHTARI FiRUZAN ÇEKEREKLİ  

TOKİ ESENKENT'DE  UMUT OLDU

Esenkent mahallesinde ekonomik ömürlerini tamamlamıs binaların sahipleri için  TOKİ  umut oldu. Mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli ve beraberindeki bir heyet TOKİ yetkilileri ile  görüştüler. Muhtar Çekerekli konuyla ilgili  şöyle açıklama yaptı:
 

Esenkent Mahalle Muhtarlığı olarak, Heyetimizle beraber,Halkalı Toki Hizmet Binamızda toplantımızı gerçekleştirdik.Bahçeleri Toki'de olan Kooperatif Yapımı Bloklarımızın,Ekonomik Ömürlerinin bitmiş olmasından dolayı,Deprem gerçeğide göz önünde bulundurularak;bugün DEVLETiMiZiN konut alanında en Güçlü birimi olan Tokinin yapımını üstlenmesini istemiş bulunuyoruz.Vatandaşlarımızın ne maddi,nede manevi hiç bir kaybı olmadan, sonuçlanması için tüm gayretimizle işimizin takipçisi olacağız.Başvurumuz yapılmış olup,önümüzdeki günlerde fizibilite çalışması ilede beraber,Beklenen deprem faciasına dur demek için KENTSEL DÖNÜŞÜMDE,işinin ehli TOKi duruma sahip çıkacaktır. İSTANBUL bölge Sorumlusu İbrahim'bey ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Kemal 'beyin Misafir perverlikleri için Heyetim ve Şahsım adına teşekkür ederim.Net bilgilerle, ne istediğimizi bilerek geldiğimizden, memnuniyetliklerini iletmeleri de bizleri ayrıca onure etmiştir.Atılan bu adım,Tüm Mülk sahiplerimize şimdiden Hayırlı Uğurlu olsun.Halkımız kolonları Çatlak evlerden kurtulsun.Yep yeni Sapa Sağlam evlerine Kavuşsun,TÜM GAYRET VE ÇABALARIMIZ MAHALLEMiZ BLOKLARININ(Bahçeleri Tokide olan yerler) bir an evvel neredeyse kendiliğinden yıkılacak binalardan kurtulması içindir.CAN GüVENLİĞİMİZ için sonuna kadar beraberiz.
İSTANBUL MALTEPE ESENKENT MAHALLE MUHTARI FiRUZAN ÇEKEREKLİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.