Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal 'ın Bayram Kutlaması 

GÜNDEM 01.08.2020 - 08:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2157+ kez okundu.
 

Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal 'ın Bayram Kutlaması 

Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal 'ın Bayram Kutlaması    Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.     Fuat Çatal   yayınladığı mesajda:  "Kıymetli Hemşerilerim! Bayramlar; Berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, “Bizi” “Biz” yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.  "İnançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği bayramların; ailemiz, dostlarımız ve komşularımız ile olan bağımızı kuvvetlendirmesi, ülkemizin geleceği için son derece önemlidir. Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte  öncelikle siz değerli hemşerilerimizin,  Maltepelilerin,İstanbulluların ve halkımızın Mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum."    
Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal 'ın Bayram Kutlaması 
 
Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Başkanı Fuat Çatal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  

  Fuat Çatal   yayınladığı mesajda:  "Kıymetli Hemşerilerim! Bayramlar; Berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, “Bizi” “Biz” yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. 

"İnançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği bayramların; ailemiz, dostlarımız ve komşularımız ile olan bağımızı kuvvetlendirmesi, ülkemizin geleceği için son derece önemlidir. Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte  öncelikle siz değerli hemşerilerimizin,  Maltepelilerin,İstanbulluların ve halkımızın Mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum."    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.