BAŞKAN EROL''YERELDE SİYASET ÜRETEMEYEN AK PARTİ GÜLÜNÇ KARALAMA KAMPANYASI YAPIYOR !''

SİYASİ PARTİLER 06.07.2020 - 19:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2135+ kez okundu.
 

BAŞKAN EROL''YERELDE SİYASET ÜRETEMEYEN AK PARTİ GÜLÜNÇ KARALAMA KAMPANYASI YAPIYOR !''

BAŞKAN EROL''YERELDE SİYASET ÜRETEMEYEN AK PARTİ GÜLÜNÇ KARALAMA KAMPANYASI YAPIYOR !''   CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol Maltepe Belediye Meclisi, 3 aylık aradan sonra toplanan mecliste Ufuk Yıldız'ın iddalarına cevap verdi.Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol açıklamasında    ''Maltepe Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Ufuk Yıldız tarafından, partimizin bir meclis üyesini ve belediyemizi hedef almak suretiyle gündeme getirilen gerçek dışı iddialar hakkında kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.   Ufuk Yıldız’ın iddiasında söz konusu arsanın Maltepe Belediyesi’ne ait olmadığı, bizzat Belediye Başkanımız tarafından ifade edilmiştir. Yine iddiaların bir diğer muhatabı olan partimizin belediye meclis üyesi ve aynı zamanda encümen üyesi Ercan Konak, hem partimize katkıları, hem de Maltepespor Kulübü Başkanı olması vesilesiyle kamuoyu nezdinde tanınan, Maltepe sevgisi herkesçe bilinen bir yol arkadaşımızdır. Her şeyden öte kamuoyunda bu kadar tanınan bir kişinin kendisini başka ünvanlarla tanıttığı iddiası gülünçtür ve art niyetlidir. Kaldı ki hiç tanımayan birisi bile Maltepe Belediyesi’nin resmi internet sitesine girdiğinde, Kurumsal Yapısını rahatlıkla görebilmekte, tüm partilerin meclis üyelerini de yine bu sitede bulabilmektedir. Ayrıca bu iddialar kapsamında bir kamu görevlisi hakkında yasa dışı ve izinsiz bir şekilde elde edilen ses kayıtlarının da referans gösterilmesi, etik dışı ve ahlak dışı bir tavır olup, bu yöntemlerle ülkede kimlerin neler yaptığını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. İşin acı olan tarafı ise sokaktaki vatandaşlarımızın duyduğunda gülüp geçeceği bu iddialarla, partimizin hedef haline getirilmeye çalışılması ve buradan siyaset devşirme girişimidir. Nafile bir çaba olarak önümüze çıkan bu girişimler aslında uzun zamandır ülke yönetiminde olduğu gibi AKP’nin yerelde de siyaset üretemediğini, bu sebepten dedikodu üzerinden politika yapma, daha çok saldırganlaşma ve toplumu daha çok kutuplaştırma çabası içerisinde olduğunu gösteriyor. Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe yönetim kurulunun bu olayların içine çekilmesi tamamı ile beyhudedir. Maltepe’de yıllardır gururla dalgalandırdığımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı, Maltepelilerin desteği ile her geçen gün daha da yukarılara taşınmaktadır. Son seçimde halkın yarısından fazlasının desteği ile Maltepe’yi yönetme yetkisi bir kez daha partimize verilmiştir. Birileri dedikodu üretmekle uğraşa dursun, CHP, belediyesiyle ve parti örgütüyle Maltepe için çalışmaya devam edecektir.   İktidarın her türlü rant, talan ve ayrımcı politikalarına karşı yıllardır halkın sesi olan partimizin başarıları, CHPli belediyelerimizin halk ile kurduğu gönül bağı, herkese eşit hizmet anlayışı ile sürdürdüğü başarılı çalışmaların Türkiye’nin her köşesinde takdirle karşılanması, CHP’yi iktidarın en güçlü alternatifi yapmıştır. İktidar partisi üyelerinin, panik içerisinde yaptıkları içi boş çıkışların en büyük sebebi budur''dedi
BAŞKAN EROL''YERELDE SİYASET ÜRETEMEYEN AK PARTİ GÜLÜNÇ KARALAMA KAMPANYASI YAPIYOR !''
 
CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol Maltepe Belediye Meclisi, 3 aylık aradan sonra toplanan mecliste Ufuk Yıldız'ın iddalarına cevap verdi.Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol açıklamasında 
 

''Maltepe Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Ufuk Yıldız tarafından, partimizin bir meclis üyesini ve belediyemizi hedef almak suretiyle gündeme getirilen gerçek dışı iddialar hakkında kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.  

Ufuk Yıldız’ın iddiasında söz konusu arsanın Maltepe Belediyesi’ne ait olmadığı, bizzat Belediye Başkanımız tarafından ifade edilmiştir. Yine iddiaların bir diğer muhatabı olan partimizin belediye meclis üyesi ve aynı zamanda encümen üyesi Ercan Konak, hem partimize katkıları, hem de Maltepespor Kulübü Başkanı olması vesilesiyle kamuoyu nezdinde tanınan, Maltepe sevgisi herkesçe bilinen bir yol arkadaşımızdır. Her şeyden öte kamuoyunda bu kadar tanınan bir kişinin kendisini başka ünvanlarla tanıttığı iddiası gülünçtür ve art niyetlidir. Kaldı ki hiç tanımayan birisi bile Maltepe Belediyesi’nin resmi internet sitesine girdiğinde, Kurumsal Yapısını rahatlıkla görebilmekte, tüm partilerin meclis üyelerini de yine bu sitede bulabilmektedir. Ayrıca bu iddialar kapsamında bir kamu görevlisi hakkında yasa dışı ve izinsiz bir şekilde elde edilen ses kayıtlarının da referans gösterilmesi, etik dışı ve ahlak dışı bir tavır olup, bu yöntemlerle ülkede kimlerin neler yaptığını bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

İşin acı olan tarafı ise sokaktaki vatandaşlarımızın duyduğunda gülüp geçeceği bu iddialarla, partimizin hedef haline getirilmeye çalışılması ve buradan siyaset devşirme girişimidir. Nafile bir çaba olarak önümüze çıkan bu girişimler aslında uzun zamandır ülke yönetiminde olduğu gibi AKP’nin yerelde de siyaset üretemediğini, bu sebepten dedikodu üzerinden politika yapma, daha çok saldırganlaşma ve toplumu daha çok kutuplaştırma çabası içerisinde olduğunu gösteriyor. Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe yönetim kurulunun bu olayların içine çekilmesi tamamı ile beyhudedir.

Maltepe’de yıllardır gururla dalgalandırdığımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı, Maltepelilerin desteği ile her geçen gün daha da yukarılara taşınmaktadır. Son seçimde halkın yarısından fazlasının desteği ile Maltepe’yi yönetme yetkisi bir kez daha partimize verilmiştir. Birileri dedikodu üretmekle uğraşa dursun, CHP, belediyesiyle ve parti örgütüyle Maltepe için çalışmaya devam edecektir.  

İktidarın her türlü rant, talan ve ayrımcı politikalarına karşı yıllardır halkın sesi olan partimizin başarıları, CHPli belediyelerimizin halk ile kurduğu gönül bağı, herkese eşit hizmet anlayışı ile sürdürdüğü başarılı çalışmaların Türkiye’nin her köşesinde takdirle karşılanması, CHP’yi iktidarın en güçlü alternatifi yapmıştır. İktidar partisi üyelerinin, panik içerisinde yaptıkları içi boş çıkışların en büyük sebebi budur''dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.