CHP Maltepe Gençlik Kolları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

SİYASİ PARTİLER 13.10.2020 - 20:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2284+ kez okundu.
 

CHP Maltepe Gençlik Kolları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

CHP Maltepe Gençlik Kolları Kahvaltıda Bir Araya Geldi   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe İlçe Gençlik Kolları  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe İlçe başkanı Ali  Cengiz Erol , Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu , Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Gençlik Kolları Sekreteri Emre Kılıç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe Mahalle Temsilcileri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi       Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe İlçe Başkanı Ali  Cengiz Erol     kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada ;  “Gençler Cumhuriyetimizin, demokrasimizin, bağımsızlığımızın temel taşıdır. Bugün burada bulunan  değerli genç kardeşlerimizin gözlerindeki Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi sayesinde hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinin kapısı herkese olduğu gibi  değerli gençlerimize sonuna kadar açıktır” dedi.   CHP Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alican Çolak'ta yaptığı açıklamada    “Biz Cumhuriyete sahip çıkan gençler olarak her zaman Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini esas aldık. Bu süreçten sonra Maltepe’de ben ve değerli arkadaşlarım en ufak sorunun çözümü noktasında çeşitli etkinlikler yapacağız. Bizimle beraber Cumhuriyete, demokrasiye ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan herkesi partimize bekliyoruz” dedi.   Kahvaltı sonunda katılımcılar Maltepe'de ve ülkemizde yaşanan olaylar ile ilgili durum değerlendirmesi yaparak bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

CHP Maltepe Gençlik Kolları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe İlçe Gençlik Kolları  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe İlçe başkanı Ali  Cengiz Erol , Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu , Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Gençlik Kolları Sekreteri Emre Kılıç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe Mahalle Temsilcileri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi
 
 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Maltepe İlçe Başkanı Ali  Cengiz Erol     kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada ; 

Gençler Cumhuriyetimizin, demokrasimizin, bağımsızlığımızın temel taşıdır. Bugün burada bulunan  değerli genç kardeşlerimizin gözlerindeki Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi sayesinde hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinin kapısı herkese olduğu gibi  değerli gençlerimize sonuna kadar açıktır” dedi.
 
CHP Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alican Çolak'ta yaptığı açıklamada 
 
“Biz Cumhuriyete sahip çıkan gençler olarak her zaman Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini esas aldık. Bu süreçten sonra Maltepe’de ben ve değerli arkadaşlarım en ufak sorunun çözümü noktasında çeşitli etkinlikler yapacağız. Bizimle beraber Cumhuriyete, demokrasiye ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan herkesi partimize bekliyoruz” dedi.
 
Kahvaltı sonunda katılımcılar Maltepe'de ve ülkemizde yaşanan olaylar ile ilgili durum değerlendirmesi yaparak bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.