CUMHURBAŞKANLIĞI: ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI ASLA YERDE BIRAKILMAYACAK

MAHALLELERİMİZ 29.02.2020 - 10:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2221+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANLIĞI: ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI ASLA YERDE BIRAKILMAYACAK

CUMHURBAŞKANLIĞI: ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI ASLA YERDE BIRAKILMAYACAK Suriye’de rejim güçleri tarafından düzenlenen hain saldırıda 33 askerin şehit olmasının ardından İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, “Sayıları milyonu bulan insanları sınırlarımıza yığan rejimin yol açtığı milli güvenlik sorununa bir de askerlerimizin kanları eklendi. Şehitlerimizin kanları asla yerde bırakılmayacak” denildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in telefon görüşmesinde ‘en kısa sürede yüz yüze görüşmeye’ karar verdiklerini duyurdu. İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: *Şehitlerimizin kanları asla yerde bırakılmayacak   *Sayın Cumhurbaşkanımız, sayıları milyonu bulan insanları sınırlarımıza yığan rejimin yol açtığı milli güvenlik sorununa bir de askerlerimizin kanlarının eklendiğini belirtmiş, şehitlerimizin kanlarının asla yerde bırakılmayacağını vurgulamıştır. *Sayın Cumhurbaşkanımız, doğrudan ülkemize saldırıldığı bir ortamda, rejimin her unsurunun Türkiye için meşru hedef olduğunu ve ateş altına alınacağını kaydetmiştir.

CUMHURBAŞKANLIĞI: ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI ASLA YERDE BIRAKILMAYACAK

Suriye’de rejim güçleri tarafından düzenlenen hain saldırıda 33 askerin şehit olmasının ardından İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, “Sayıları milyonu bulan insanları sınırlarımıza yığan rejimin yol açtığı milli güvenlik sorununa bir de askerlerimizin kanları eklendi. Şehitlerimizin kanları asla yerde bırakılmayacak” denildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in telefon görüşmesinde ‘en kısa sürede yüz yüze görüşmeye’ karar verdiklerini duyurdu.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:

*Şehitlerimizin kanları asla yerde bırakılmayacak

 

*Sayın Cumhurbaşkanımız, sayıları milyonu bulan insanları sınırlarımıza yığan rejimin yol açtığı milli güvenlik sorununa bir de askerlerimizin kanlarının eklendiğini belirtmiş, şehitlerimizin kanlarının asla yerde bırakılmayacağını vurgulamıştır.

*Sayın Cumhurbaşkanımız, doğrudan ülkemize saldırıldığı bir ortamda, rejimin her unsurunun Türkiye için meşru hedef olduğunu ve ateş altına alınacağını kaydetmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.