İYİ Parti Maltepe, Yağız Bayraktar’la Devam Dedi.

SİYASİ PARTİLER 17.02.2020 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2537+ kez okundu.
 

İYİ Parti Maltepe, Yağız Bayraktar’la Devam Dedi.

İYİ Parti Maltepe, Yağız Bayraktar’la Devam Dedi. MALTEPE - İYİ Parti Maltepe ilçe teşkilatı 2. Olağan Genel Kongresini Maltepe Belediyesi Küçükyalı Süreyya İlmen Kültür Merkezi'nde  gerçekleştirdi.  İlçe Başkanlığı için iki aday  yarıştı. Mevcut İlçe Başkanı Yağız Bayraktar ile  Metin Özdemir’in   ilçe başkanlığı yarışında  kazanan Mevcut İlçe Başkanı Yağız Bayraktar oldu. İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede beyaz liste ile yarışan Mevcut İlçe Başkanı Yağız Bayraktar 228 oy alırken , Metin Özdemir 121 oy aldı.    YAĞIZ BAYRAKTAR '' Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin ''  İlçe Başkanı Yağız Bayraktar“Kendi aramızda yaptığımız bugünkü yarışın sonucu benim için asla bir zafer değildir.Bizim için zafer günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yaptığımız gündür. ” dedi. Değerli Maltepeliler, Maltepe'ye ve iyiliğe hizmet uğruna bizimle yürüyen kıymetli yol arkadaşlarım. Bugün burada sizlerin huzurunda her birimize iyi ki Maltepeliyiz dedirtecek demokratik seçim ortamını yaşadık. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim iyi ki varsınız ve iyi ki bir kez daha sizlere hizmet için bana İyi Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevini layık gördünüz.Bizi bu göreve layık gören tüm delegelerimize yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Birlikte daha iyi bir Maltepe daha iyi bir İstanbul ve daha iyi bir Türkiye için mücadele edeceğiz bizler iyi olacağız iyilikleri konuşacağız iyilikleri konuşturacağız. Kendi aramızda yaptığımız bugünkü yarışın sonucu benim için asla bir zafer değildir.Bizim için zafer günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yaptığımız gündür. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin !  

İYİ Parti Maltepe, Yağız Bayraktar’la Devam Dedi.

MALTEPE - İYİ Parti Maltepe ilçe teşkilatı 2. Olağan Genel Kongresini Maltepe Belediyesi Küçükyalı Süreyya İlmen Kültür Merkezi'nde  gerçekleştirdi. 

İlçe Başkanlığı için iki aday  yarıştı. Mevcut İlçe Başkanı Yağız Bayraktar ile  Metin Özdemir’in 

 ilçe başkanlığı yarışında  kazanan Mevcut İlçe Başkanı Yağız Bayraktar oldu.
İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede beyaz liste ile yarışan Mevcut İlçe Başkanı Yağız Bayraktar 228 oy alırken , Metin Özdemir 121 oy aldı. 
 
YAĞIZ BAYRAKTAR '' Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin '' 
İlçe Başkanı Yağız BayraktarKendi aramızda yaptığımız bugünkü yarışın sonucu benim için asla bir zafer değildir.Bizim için zafer günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yaptığımız gündür. ” dedi.
Değerli Maltepeliler,
Maltepe'ye ve iyiliğe hizmet uğruna bizimle yürüyen kıymetli yol arkadaşlarım.
Bugün burada sizlerin huzurunda her birimize iyi ki Maltepeliyiz dedirtecek demokratik seçim ortamını yaşadık. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim iyi ki varsınız ve iyi ki bir kez daha sizlere hizmet için bana İyi Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevini layık gördünüz.Bizi bu göreve layık gören tüm delegelerimize yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Birlikte daha iyi bir Maltepe daha iyi bir İstanbul ve daha iyi bir Türkiye için mücadele edeceğiz bizler iyi olacağız iyilikleri konuşacağız iyilikleri konuşturacağız.
Kendi aramızda yaptığımız bugünkü yarışın sonucu benim için asla bir zafer değildir.Bizim için zafer günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yaptığımız gündür.
Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin !
  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.