Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel'den Muhtarlara Ücretsiz Maske

YEREL YÖNETİMLER 10.04.2020 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2556+ kez okundu.
 

Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel'den Muhtarlara Ücretsiz Maske

Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel'den Muhtarlara Ücretsiz Maske Son günlerde Türkiye’de de hızla yayılan koronavirüs salgınına karşı  Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel  maskeleri ilçe genelinde tüm muhtarlıklara dağıtmaya başladı. Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Çin’den tüm dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında   vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere 2500 adet maskeyi Maltepe mahalle muhtarlarına dağıttı.  Katılımcı Maltepe Gazetesine açıklamada bulunan  Esnaf Odası başkanı Yunus Erdel bu gün Gülsuyu,Gülensu, Esenkent, Başıbüyük, Fındıklı,Altay Çeşme  ve Çınar mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek her muhtarlığa ortalama 250 maskeyi teslim ettiğini söyledi. Maskeler muhtarlar aracılığı ile muhtarlığa gelen vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak ayrıca Gülsuyuspor yönetim kuruluna Bayram Behram Kaçar aracılığı ile maske bırakıldı  Öte yandan gazetemizin sorularını yanıtlayan Esnaf Odası başkanı Yunus Erdel  halen Odaya kayıtlı  2800 üyenin bulunduğunu  ve bunların ortalama bin tanesinin iş yerlerinin korona virüsü nedeniyle Bakanlığın aldığı tedbirler uyarınca kapandığını söyledi. İş yerleri  kapanan üretim ve satıştan uzaklaşan esnafların zor duruma düştüğünü ve ortalama 500 üyenin  açıklanan destek kredilerinden yararlanmak için  kredi başvurusunda bulunduğunu söyleyen başkan Yunus Erdel  "Şu on günlük süreçte de  iş yeri kapandığı için kredi almak isteyen ancak bu güne kadar Esnaf Odasına  üye olmayı hiç düşünmemiş esnaflarda bize başvuruyorlar. Biz neredeyse bir yılda yaptığımız üye sayısı kadar şu on günlük süreçte Odamıza üye kayıtı aldık. Sanıyorum bunların sayısı on gün içerisinde 140"ı bulmuştur!"dedi.

Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel'den Muhtarlara Ücretsiz Maske

Son günlerde Türkiye’de de hızla yayılan koronavirüs salgınına karşı  Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel  maskeleri ilçe genelinde tüm muhtarlıklara dağıtmaya başladı.

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel Çin’den tüm dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında   vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere 2500 adet maskeyi Maltepe mahalle muhtarlarına dağıttı. 
Katılımcı Maltepe Gazetesine açıklamada bulunan  Esnaf Odası başkanı Yunus Erdel bu gün Gülsuyu,Gülensu, Esenkent, Başıbüyük, Fındıklı,Altay Çeşme  ve Çınar mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek her muhtarlığa ortalama 250 maskeyi teslim ettiğini söyledi. Maskeler muhtarlar aracılığı ile muhtarlığa gelen vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak ayrıca Gülsuyuspor yönetim kuruluna Bayram Behram Kaçar aracılığı ile maske bırakıldı 
Öte yandan gazetemizin sorularını yanıtlayan Esnaf Odası başkanı Yunus Erdel  halen Odaya kayıtlı  2800 üyenin bulunduğunu  ve bunların ortalama bin tanesinin iş yerlerinin korona virüsü nedeniyle Bakanlığın aldığı tedbirler uyarınca kapandığını söyledi.
İş yerleri  kapanan üretim ve satıştan uzaklaşan esnafların zor duruma düştüğünü ve ortalama 500 üyenin  açıklanan destek kredilerinden yararlanmak için  kredi başvurusunda bulunduğunu söyleyen başkan Yunus Erdel  "Şu on günlük süreçte de  iş yeri kapandığı için kredi almak isteyen ancak bu güne kadar Esnaf Odasına  üye olmayı hiç düşünmemiş esnaflarda bize başvuruyorlar. Biz neredeyse bir yılda yaptığımız üye sayısı kadar şu on günlük süreçte Odamıza üye kayıtı aldık. Sanıyorum bunların sayısı on gün içerisinde 140"ı bulmuştur!"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.