MALTEPE KAYMAKAMLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

YEREL YÖNETİMLER 08.04.2020 - 20:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1139+ kez okundu.
 

MALTEPE KAYMAKAMLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

MALTEPE KAYMAKAMLIĞI BASIN AÇIKLAMASI   Maltepe Kaymakamlığı 8 Nisan 2020 19:20 itibarı ile  bir basın açıklaması yaptı. Açıklama Şu Şekilde;                                                                              T.C.                                                              MALTEPE KAYMAKAMLIĞI                                                                        BASIN AÇIKLAMASI   Bazı sosyal medya hesapları ve internet mecralarında, Zümrütevler Mahallemizde çok sayıda COVID-19 vakası olduğu şeklinde asılsız haber ve yorumlar paylaşılmaktadır.  Yetkili olmayan kişiler tarafından yapılan ve Sağlık Bakanlığımız verilerine dayanmayan bu tür haber ve yorumlara kesinlikle itibar edilmemelidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

MALTEPE KAYMAKAMLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

 

Maltepe Kaymakamlığı 8 Nisan 2020 19:20 itibarı ile  bir basın açıklaması yaptı.

Açıklama Şu Şekilde;


                                                                             T.C.

                                                             MALTEPE KAYMAKAMLIĞI

 

                                                                     BASIN AÇIKLAMASI

 

Bazı sosyal medya hesapları ve internet mecralarında, Zümrütevler Mahallemizde çok sayıda COVID-19 vakası olduğu şeklinde asılsız haber ve yorumlar paylaşılmaktadır. 

Yetkili olmayan kişiler tarafından yapılan ve Sağlık Bakanlığımız verilerine dayanmayan bu tür haber ve yorumlara kesinlikle itibar edilmemelidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.