Muhtarlardan CHP'ye Ziyaret

YEREL YÖNETİMLER 18.01.2020 - 23:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1699+ kez okundu.
 

Muhtarlardan CHP'ye Ziyaret

Muhtarlardan CHP'ye Ziyaret Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal ve mahalle muhtarları CHP Maltepe  İlçe Başkanlığını ziyaret etti Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal ve mahalle muhtarları CHP Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, her zaman muhtarlar ile omuz omuza olacaklarını belirterek sorunları hep birlikte çözeceklerini söyledi.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol , muhtarlığın hizmet noktasında önemli mevki olduğunu dile getirerek 'Muhtarlara her zaman mahallelerdeki sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında önemli görevler, sorumluluklar düşüyor. Mahallelerinde sorunlarını çözeceklerini yürekten inanıyorum. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. dedi   Aydınevler Mahallesi Muhtarı ve Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal, başkanlığında CHP'ye yapılan ziyarete Feyzullah Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamil Büyükyılmaz, Gülsuyu Mahallesi Muhtarı Nejdet Tümer, Cevizli Mahallesi Muhtarı Fikret Birdal, Zümrütevler Mahallesi Muhtarı Serkan Aslan, Fındıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kaygusuz, Küçükyalı Mahallesi Muhtarı Necla Kadriye Timur, Altayçeşme Mahallesi Muhtarı  Arzu Hanife Toker  , İdealtepe Mahallesi Muhtarı Fıtnat Karataş ve Büyükbakkalköy Mahalle Muhtarı Yılmaz Sağlam katıldılar Maltepe Muhtarlar Derneği olarak yeni seçilen ilçe başkanımız Sayın Ali Cengiz Erol başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafir perverligi ve samimiyeti için tekrar teşekkür ederiz. dedi.

Muhtarlardan CHP'ye Ziyaret

Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal ve mahalle muhtarları CHP Maltepe  İlçe Başkanlığını ziyaret etti

Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal ve mahalle muhtarları CHP Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, her zaman muhtarlar ile omuz omuza olacaklarını belirterek sorunları hep birlikte çözeceklerini söyledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol , muhtarlığın hizmet noktasında önemli mevki olduğunu dile getirerek 'Muhtarlara her zaman mahallelerdeki sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında önemli görevler, sorumluluklar düşüyor. Mahallelerinde sorunlarını çözeceklerini yürekten inanıyorum. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. dedi
 
Aydınevler Mahallesi Muhtarı ve Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal, başkanlığında CHP'ye yapılan ziyarete Feyzullah Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamil Büyükyılmaz, Gülsuyu Mahallesi Muhtarı Nejdet Tümer, Cevizli Mahallesi Muhtarı Fikret Birdal, Zümrütevler Mahallesi Muhtarı Serkan Aslan, Fındıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kaygusuz, Küçükyalı Mahallesi Muhtarı Necla Kadriye Timur, Altayçeşme Mahallesi Muhtarı  Arzu Hanife Toker  , İdealtepe Mahallesi Muhtarı Fıtnat Karataş ve Büyükbakkalköy Mahalle Muhtarı Yılmaz Sağlam katıldılar
Maltepe Muhtarlar Derneği olarak yeni seçilen ilçe başkanımız Sayın Ali Cengiz Erol başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafir perverligi ve samimiyeti için tekrar teşekkür ederiz. dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.