Seçim Kurulu CHP İstanbul İl Kongresi için kararını verdi

SİYASİ PARTİLER 09.02.2020 - 09:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1088+ kez okundu.
 

Seçim Kurulu CHP İstanbul İl Kongresi için kararını verdi

Seçim Kurulu CHP İstanbul İl Kongresi için kararını verdi Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu, yarın  (9 Şubat 2020 Pazar) bugün yapılacak olan CHP İstanbul İl Kongresi'ne ilişkin şikayeti değerlendirmek üzere yaptığı toplantıdan karar çıktı. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Olağan İl Kongresi, Ali Alagöz ve Yücel Korkmaz adlı iki kişinin şikayeti üzerine İlçe Seçim Kurulu tarafından incelendi. İLÇE SEÇİM KURULU’NA BAŞVURUDA BULUNULMUŞTU Ali Alagöz ve Yücel Korkmaz adlı kişiler, Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu’na başvurmuş ve “Kongrenin yapılacağının ilan edildiği Haliç Kongre Merkezi ile CHP İstanbul’un kurduğu çadırın adresi tutmuyor. Kongre iptal edilsin” talebinde bulunmuştu. BEYOĞLU İLÇE SEÇİM KURULU: İL KONGRESİ KURULAN ÇADIRDA YAPILABİLİR Bunun üzerine “Acil” olarak toplanan Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu, şikayete konu olan çadırı inceledi. Gercek Gündem’in haberine göre, heyet incelemeyi yaptıktan sonra “İl Kongresi kurulan çadırda yapılabilir” kararını verdi. Buna göre CHP İstanbul İl Kongresi Pazar günü Haliç’te gerçekleşecek. İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA "Istanbul'dan Türkiye'ye tek yön iktidar" parolasiyla yeniden birlikte, yeniden inanarak yeni bir yolculuga cikmak amaciyla gerceklestirecegimiz 37. Olagan Istanbul Il Kongremiz 9 Subat 2020 Pazar günü saat 11.00'de Halic Kongre Merkezi'nde gerceklestirilecek. Tüm örgütümüz davetlidir

Seçim Kurulu CHP İstanbul İl Kongresi için kararını verdi

Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu, yarın  (9 Şubat 2020 Pazar) bugün yapılacak olan CHP İstanbul İl Kongresi'ne ilişkin şikayeti değerlendirmek üzere yaptığı toplantıdan karar çıktı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Olağan İl Kongresi, Ali Alagöz ve Yücel Korkmaz adlı iki kişinin şikayeti üzerine İlçe Seçim Kurulu tarafından incelendi.

İLÇE SEÇİM KURULU’NA BAŞVURUDA BULUNULMUŞTU

Ali Alagöz ve Yücel Korkmaz adlı kişiler, Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu’na başvurmuş ve “Kongrenin yapılacağının ilan edildiği Haliç Kongre Merkezi ile CHP İstanbul’un kurduğu çadırın adresi tutmuyor. Kongre iptal edilsin” talebinde bulunmuştu.

BEYOĞLU İLÇE SEÇİM KURULU: İL KONGRESİ KURULAN ÇADIRDA YAPILABİLİR

Bunun üzerine “Acil” olarak toplanan Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu, şikayete konu olan çadırı inceledi.

Gercek Gündem’in haberine göre, heyet incelemeyi yaptıktan sonra “İl Kongresi kurulan çadırda yapılabilir” kararını verdi.

Buna göre CHP İstanbul İl Kongresi Pazar günü Haliç’te gerçekleşecek.

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

"Istanbul'dan Türkiye'ye tek yön iktidar" parolasiyla yeniden birlikte, yeniden inanarak yeni bir yolculuga cikmak amaciyla gerceklestirecegimiz 37. Olagan Istanbul Il Kongremiz 9 Subat 2020 Pazar günü saat 11.00'de Halic Kongre Merkezi'nde gerceklestirilecek. Tüm örgütümüz davetlidir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.