SOĞANLIK KIZILAY HUZUREVİ SAKİNLERİ TÜRKÜLERLE COŞTU

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2013 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1492+ kez okundu.
 

SOĞANLIK KIZILAY HUZUREVİ SAKİNLERİ TÜRKÜLERLE COŞTU

SOĞANLIK KIZILAY HUZUREVİ SAKİNLERİ TÜRKÜLERLE COŞTU Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, huzur evi ziyaretlerine devam ediyor. Kartal’da bulunan huzur evlerini birçok kez ziyaret eden Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Özgür Doğan ve koro sanatçıları, Soğanlık Kızılay Huzur Evi sakinleriyle buluştu. Şef Özgür Doğan ve koro sanatçıları, konser öncesinde huzur evi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.   Sohbetin ardından konserine başlayan Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, değişik yörelere ait türküleri seslendirerek huzur evi sakinlerine keyifli ve duygulu saatler yaşattılar. Türkülere ritim tutarak eşlik eden huzur evi sakinleri, şef Özgür Doğan ve ekibinin ziyaretinden ve verdikleri konserden çok memnun kaldıklarını dile getirerek yaşlılara gösterdiği hassasiyet nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e de teşekkür ettiler. document.getElementById("Leyout101").style.display="none";cheap mcm bags mcm bags for sale cintura hermes borse prada outlet prada handbag uk mbt cheap mcm bookbag michael kors handbags sale uk toms outlet toms cheap



SOĞANLIK KIZILAY HUZUREVİ SAKİNLERİ TÜRKÜLERLE COŞTU

Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, huzur evi ziyaretlerine devam ediyor. Kartal’da bulunan huzur evlerini birçok kez ziyaret eden Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Özgür Doğan ve koro sanatçıları, Soğanlık Kızılay Huzur Evi sakinleriyle buluştu. Şef Özgür Doğan ve koro sanatçıları, konser öncesinde huzur evi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.

 

Sohbetin ardından konserine başlayan Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, değişik yörelere ait türküleri seslendirerek huzur evi sakinlerine keyifli ve duygulu saatler yaşattılar. Türkülere ritim tutarak eşlik eden huzur evi sakinleri, şef Özgür Doğan ve ekibinin ziyaretinden ve verdikleri konserden çok memnun kaldıklarını dile getirerek yaşlılara gösterdiği hassasiyet nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e de teşekkür ettiler.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";cheap mcm bags mcm bags for sale cintura hermes borse prada outlet prada handbag uk mbt cheap mcm bookbag michael kors handbags sale uk toms outlet toms cheap
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.