VALİLİK AÇIKLADI MALTEPE'DE HANGİ OKUL TATİL EDİLDİ

EĞİTİM 27.09.2019 - 10:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1495+ kez okundu.
 

VALİLİK AÇIKLADI MALTEPE'DE HANGİ OKUL TATİL EDİLDİ

VALİLİK AÇIKLADI MALTEPE'DE HANGİ OKUL TATİL EDİLDİ Son Dakika Haberi: İstanbul'da dün meydana gelen şiddetli deprem sonrasında okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler veliler tarafından oldukça merak ediliyordu. Bu bağlamda İstanbul Valiliği, detaylı teknik inceleme yapılması öngörülen 9 ilçede, 14 okulda bugün eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. İstanbul'da dün meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem ve artçı sarsıntıların ardından paniğe kapılan vatandaşlar birçok ilçede geceyi sahil ve parklarda geçirirken, bazı vatandaşlar da camii bahçelerinde sabahladı. İşte İstanbul Valiliği tatil olan Maltepe'deki  okullar listesi ve tüm detaylar.   Maltepe Halit Armay Anadolu Lisesi
VALİLİK AÇIKLADI MALTEPE'DE HANGİ OKUL TATİL EDİLDİ

Son Dakika Haberi'da dün meydana gelen şiddetli  sonrasında okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler veliler tarafından oldukça merak ediliyordu. Bu bağlamda İstanbul Valiliği, detaylı teknik inceleme yapılması öngörülen 9 ilçede, 14 okulda bugün eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. İstanbul'da dün meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem ve artçı sarsıntıların ardından paniğe kapılan vatandaşlar birçok ilçede geceyi sahil ve parklarda geçirirken, bazı vatandaşlar da camii bahçelerinde sabahladı.

İşte İstanbul Valiliği tatil olan Maltepe'deki  okullar listesi ve tüm detaylar.  

Maltepe

Halit Armay Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.