Bakan Çavuşoğlu Maltepe'li İşadamları ile Buluştu

EKONOMİ 18.06.2019 - 21:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1172+ kez okundu.
 

Bakan Çavuşoğlu Maltepe'li İşadamları ile Buluştu

Bakan Çavuşoğlu Maltepe'li İşadamları ile Buluştu  Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Maltepe’ye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz,Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı,AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,MHP Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburolu ile birlikte Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği´nin (MASİAD)  işadamları  ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı düzenledi. Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği´nin (MASİAD) başkanı Muhammed Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.  Maltepe’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Maltepe’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.  Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu üyeleri ve İhracat yapan firmaların temsilcileriyle bir araya gelen Çavuşoğlu, ihracat artırımı ve ihracat sıkıntılarıyla ilgili açıklamada bulundu. Ülkelerle ilişkilerin hukuki anlamda güçlendirilmesi gerektiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, Irak gibi bazı ülkelere girerken çifte vergilendirmeler olduğunu bu durumda dezavantajlı duruma düşüldüğünü kaydetti..  Türkiye’nin dış politikaları ve uluslar arası ticaret konularını da içeren bir konuşma yapıp kendisine yöneltilen soruları cevapladı.        

Bakan Çavuşoğlu Maltepe'li İşadamları ile Buluştu

 Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Maltepe’ye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz,Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı,AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,MHP Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburolu ile birlikte Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği´nin (MASİAD)  işadamları  ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı düzenledi.
Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği´nin (MASİAD) başkanı Muhammed Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.
 Maltepe’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Maltepe’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 
Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu üyeleri ve İhracat yapan firmaların temsilcileriyle bir araya gelen Çavuşoğlu, ihracat artırımı ve ihracat sıkıntılarıyla ilgili açıklamada bulundu. Ülkelerle ilişkilerin hukuki anlamda güçlendirilmesi gerektiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, Irak gibi bazı ülkelere girerken çifte vergilendirmeler olduğunu bu durumda dezavantajlı duruma düşüldüğünü kaydetti. Türkiye’nin dış politikaları ve uluslar arası ticaret konularını da içeren bir konuşma yapıp kendisine yöneltilen soruları cevapladı.  

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.