BAŞKAN KILIÇ, BELEDİYEYE ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE GİTTİ

MAHALLELERİMİZ 17.09.2020 - 08:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1168+ kez okundu.
 

BAŞKAN KILIÇ, BELEDİYEYE ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE GİTTİ

BAŞKAN KILIÇ, BELEDİYEYE ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE GİTTİ Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye binasına gitmek için makam aracı yerine, son dönemlerde dünya genelinde kullanımı 500 milyona yaklaşan elektrikli scooter kullandı. Başkan Kılıç, belediyeye giderken yolda esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi. Kullanımı 500 milyona yaklaşan elektrikli scooter ile dünya genelinde yıllık 2 milyar tona yakın karbon salınımını azaltması öngörülüyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya paylaşımında şöyle dedi, Gençlerin her zaman bir bildiği vardır! Bu sabah “Martı” ile belediyeye gelmenin heyecanını ve güzelliğini yaşayınca çok daha iyi anladım

BAŞKAN KILIÇ, BELEDİYEYE ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE GİTTİ

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye binasına gitmek için makam aracı yerine, son dönemlerde dünya genelinde kullanımı 500 milyona yaklaşan elektrikli scooter kullandı.

Başkan Kılıç, belediyeye giderken yolda esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.
Kullanımı 500 milyona yaklaşan elektrikli scooter ile dünya genelinde yıllık 2 milyar tona yakın karbon salınımını azaltması öngörülüyor.
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya paylaşımında şöyle dedi,
Gençlerin her zaman bir bildiği vardır!
Bu sabah “Martı” ile belediyeye gelmenin heyecanını ve güzelliğini yaşayınca çok daha iyi anladım
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.