CHP Maltepe’de delege savaşları!

SİYASİ PARTİLER 12.11.2019 - 10:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2307+ kez okundu.
 

CHP Maltepe’de delege savaşları!

CHP Maltepe’de delege savaşları!   CHP Maltepe Örgütü’nde kongre süreci önümüzdeki cumartesi günü başlayacak delege seçimleri ile start alıyor. Delege seçimlerinin yanı sıra kongrelerinde çekişmeli geçmesi bekleniyor. Parti içi hareket CHP’nin ilçe ve il kongrelerinde büyük bir parti içi çekişmenin yaşanması bekleniyor. Muhalif gruplar ilçe ve il kongresinde ağırlıklarını koymak için uzun bir süredir toplantılar yaparak, hareketli bir şekilde hazırlanıyorlar. Toplam delege CHP İlçe Kongresi’nde  400 seçilmiş delege  oy kullanacak. Maltepe Kongresi Maltepe İlçe Kongresi’nde CHP’deki muhalif grupların başkan adayı olarak bir isim öne çıkmış durumda değil. Mevcut Başkan Savaş Yücel Maltepe'de her kesimin adayıyım diyor  ve yeniden aday olma konusunda  kararını  vermiş durumda.

CHP Maltepe’de delege savaşları!

 

CHP Maltepe Örgütü’nde kongre süreci önümüzdeki cumartesi günü başlayacak delege seçimleri ile start alıyor. Delege seçimlerinin yanı sıra kongrelerinde çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Parti içi hareket

CHP’nin ilçe ve il kongrelerinde büyük bir parti içi çekişmenin yaşanması bekleniyor. Muhalif gruplar ilçe ve il kongresinde ağırlıklarını koymak için uzun bir süredir toplantılar yaparak, hareketli bir şekilde hazırlanıyorlar.

Toplam delege

CHP İlçe Kongresi’nde  400 seçilmiş delege  oy kullanacak.

Maltepe Kongresi

Maltepe İlçe Kongresi’nde CHP’deki muhalif grupların başkan adayı olarak bir isim öne çıkmış durumda değil. Mevcut Başkan Savaş Yücel Maltepe'de her kesimin adayıyım diyor  ve yeniden aday olma konusunda  kararını  vermiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.