ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI ERDEL'DEN ALİ KILIÇ'A ZİYARET

EKONOMİ 28.05.2019 - 10:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2143+ kez okundu.
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI ERDEL'DEN ALİ KILIÇ'A ZİYARET

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI ERDEL'DEN ALİ KILIÇ'A ZİYARET   Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve Yönetim Kurulu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında  ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Maltepe Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik  etti.  İlçede faaliyet gösteren esnafın istek, dilek ve beklentilerini iletmek  amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Yunus Erdel,yeni dönemde esnaf ve sanatkârlar için yapılacak yeni projelerde işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.  “Maltepe'de faaliyet gösteren esnafın gelişebilmesi ve büyüyebilmesi için ilçenin nüfusunun da artması gerekmektedir. Bu manada belediyemizin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesini destekliyoruz. Ayrıca belediyemizin Maltepe'de yaptığı , yapacağı etkinlikler ve tanıtım faliyetleri ile yaptığı çalışmalar, esnafımızın yüzünü güldürecektir.” şeklinde konuştu. KILIÇ 'Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız' Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Kıymetli dostum, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulundan dostları belediyemizde konuk ettik. Seçim öncesi söz verdiğimiz gibi Maltepe’de esnafımızın kalkınması ve sorunların çözümü için birlikte atacağımız adımları konuştuk.dedi  

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI ERDEL'DEN ALİ KILIÇ'A ZİYARET

 

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve Yönetim Kurulu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında  ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Maltepe Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik  etti.

 İlçede faaliyet gösteren esnafın istek, dilek ve beklentilerini iletmek  amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Yunus Erdel,yeni dönemde esnaf ve sanatkârlar için yapılacak yeni projelerde işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. 

“Maltepe'de faaliyet gösteren esnafın gelişebilmesi ve büyüyebilmesi için ilçenin nüfusunun da artması gerekmektedir. Bu manada belediyemizin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesini destekliyoruz. Ayrıca belediyemizin Maltepe'de yaptığı , yapacağı etkinlikler ve tanıtım faliyetleri ile yaptığı çalışmalar, esnafımızın yüzünü güldürecektir.” şeklinde konuştu.

KILIÇ 'Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız'

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Kıymetli dostum, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulundan dostları belediyemizde konuk ettik. Seçim öncesi söz verdiğimiz gibi Maltepe’de esnafımızın kalkınması ve sorunların çözümü için birlikte atacağımız adımları konuştuk.dedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.