GAZETEMİZ 19 YAŞINDA

MAHALLELERİMİZ 05.12.2019 - 07:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 964+ kez okundu.
 

GAZETEMİZ 19 YAŞINDA

GAZETEMİZ 19 YAŞINDA KATILIMCI MALTEPE GAZETESİ 19. YAYIN YILINDA !   Gazetenin  İmtiyaz Sahibi Melek Köselerden "Düşünce ve İfade Özgürlüğünün daraldığı günümüzde gazete yayıncılığını sürdürmenin taktirini  okurlarımıza bırakıyorum!"  1 Kasım 2002 tarihinde yayın hayatına başlayan Katılımcı Maltepe Gazetesi 19. yayın yılına girdi. Yerel yöneticiler ile halk arasında köprü olma görevi yapan Katılımcı Maltepe Gazetesi Kentlilik ve çevre bilincinin gelişmesine  özen gösterdiği yayıncılık çizgisi sürdürmeye devam ediyor.  Gazetenin imtiyaz sahibi Melek Köselerden “ Zor şartlarımıza rağmen ilkeli yayıncılığımızı sürdürüyoruz.”dedi. Köselerden” Bize yayın yolculuğumuzda destek olan tüm okurlarımıza,kişi ve kuruluş temsilcilerine,Maltepelilere teşekkür ederiz”dedi. 2009 yılında gazetenin  kapanmanın eşiğine gelmesi üzerine varılan mutabakatla imtiyaz sahipliğini üstlendiğini söyleyen Melek Köselerden” En büyük ilkemiz doğru –mesafeli ilişkiler kurarak,gazetenin ve gazeteciliğin saygınlığını koruyarak yaygın basının sansasyonel haberciliğine itibar etmeden kendi yerel gerçeklerimizi gün ışığına çıkartmayı ilke edindik. Halen de bu çizgimize özen gösteriyoruz.  Şartlarımız ağır, yolumuz çetin. Yerel basının gelişmişliğinin önündeki engellerin kalkacağı günlere  ermeyi hala bekliyorum”dedi.   Halen aylık yayınlanan öte yandan internet ortamında da günlük yayıncılığını sürdüren  Katılımcı Maltepe gazetesi için  ,Bir yerel gazeteyi, 19 yıl yaşatmanın, üstelik gündelik çıkar ilişkilerinin dışında kalarak,  ödün vermeden geliştirmenin ne denli güç olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Köselerden” Uzun soluklu yolculuğumuz devam   edecektir. 19.yayın yılımızı kutlayan tüm dost okurlarımıza teşekkür ederim” dedi    

GAZETEMİZ 19 YAŞINDA

KATILIMCI MALTEPE GAZETESİ 19. YAYIN YILINDA !

 

Gazetenin  İmtiyaz Sahibi Melek Köselerden "Düşünce ve İfade Özgürlüğünün daraldığı günümüzde gazete yayıncılığını sürdürmenin taktirini  okurlarımıza bırakıyorum!"

 1 Kasım 2002 tarihinde yayın hayatına başlayan Katılımcı Maltepe Gazetesi 19. yayın yılına girdi.

Yerel yöneticiler ile halk arasında köprü olma görevi yapan Katılımcı Maltepe Gazetesi Kentlilik ve çevre bilincinin gelişmesine  özen gösterdiği yayıncılık çizgisi sürdürmeye devam ediyor.

 Gazetenin imtiyaz sahibi Melek Köselerden “ Zor şartlarımıza rağmen ilkeli yayıncılığımızı sürdürüyoruz.”dedi.

Köselerden” Bize yayın yolculuğumuzda destek olan tüm okurlarımıza,kişi ve kuruluş temsilcilerine,Maltepelilere teşekkür ederiz”dedi.

2009 yılında gazetenin  kapanmanın eşiğine gelmesi üzerine varılan mutabakatla imtiyaz sahipliğini üstlendiğini söyleyen Melek Köselerden” En büyük ilkemiz doğru –mesafeli ilişkiler kurarak,gazetenin ve gazeteciliğin saygınlığını koruyarak yaygın basının sansasyonel haberciliğine itibar etmeden kendi yerel gerçeklerimizi gün ışığına çıkartmayı ilke edindik. Halen de bu çizgimize özen gösteriyoruz.

 Şartlarımız ağır, yolumuz çetin. Yerel basının gelişmişliğinin önündeki engellerin kalkacağı günlere  ermeyi hala bekliyorum”dedi.

 

Halen aylık yayınlanan öte yandan internet ortamında da günlük yayıncılığını sürdüren  Katılımcı Maltepe gazetesi için  ,Bir yerel gazeteyi, 19 yıl yaşatmanın, üstelik gündelik çıkar ilişkilerinin dışında kalarak,  ödün vermeden geliştirmenin ne denli güç olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Köselerden” Uzun soluklu yolculuğumuz devam   edecektir. 19.yayın yılımızı kutlayan tüm dost okurlarımıza teşekkür ederim” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.