İBB'DEN DÜNYADA BİR İLK YAŞLILARA ÖZEL EKMEK ‘ALTIN BAHAR’

SAĞLIK 08.10.2019 - 10:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1383+ kez okundu.
 

İBB'DEN DÜNYADA BİR İLK YAŞLILARA ÖZEL EKMEK ‘ALTIN BAHAR’

İBB'DEN DÜNYADA BİR İLK YAŞLILARA ÖZEL EKMEK ‘ALTIN BAHAR’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi dünyada bir ilki hayata geçiriyor. Halk Ekmek tarafından, yaşlılar için özel olarak üretilen "altın bahar" lansman toplantısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek. Yaşlıların yaşam kalitesini arttırmak ve onların günlük beslenmesine takviye oluşturmak amacıyla İstanbul Halk Ekmek tarafından üretilen "altın bahar" ekmeği görücüye çıkıyor. Üzümlü ve kuru domatesli olmak üzere iki çeşitte üretilen ekmekler, protein, kalsiyum, D3 vitamini, enerji ve lif bakımından zengin bir içeriğe sahip. Tamamen tuzsuz olarak üretilen ekmeklerin tüketilmesiyle birlikte, ileri yaşta ortaya çıkan kas erimesine bağlı düşmelerin azaltılması, kalsiyum ve D vitamini eksikliğine bağlı  kemik erimesi görülme sıklığının düşürülmesi, liften zengin gıda alımı ile bağırsak fonksiyonlarının düzenlenmesi amaçlanıyor. "Altın Bahar" Tanıtımı Kayışdağı Darülaceze'de Yapılacak  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek "altın bahar" ekmeğinin lansman toplantısı, 8 Ekim Salı günü saat 16.00'da İBB Kayışdağı Darülaceze'de yapılacak.  "Altın bahar",  darülaceze sakinlerinin tadımının ardından piyasaya sürülecek.

İBB'DEN DÜNYADA BİR İLK YAŞLILARA ÖZEL EKMEK ‘ALTIN BAHAR’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi dünyada bir ilki hayata geçiriyor. Halk Ekmek tarafından, yaşlılar için özel olarak üretilen "altın bahar" lansman toplantısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Yaşlıların yaşam kalitesini arttırmak ve onların günlük beslenmesine takviye oluşturmak amacıyla İstanbul Halk Ekmek tarafından üretilen "altın bahar" ekmeği görücüye çıkıyor. Üzümlü ve kuru domatesli olmak üzere iki çeşitte üretilen ekmekler, protein, kalsiyum, D3 vitamini, enerji ve lif bakımından zengin bir içeriğe sahip.

Tamamen tuzsuz olarak üretilen ekmeklerin tüketilmesiyle birlikte, ileri yaşta ortaya çıkan kas erimesine bağlı düşmelerin azaltılması, kalsiyum ve D vitamini eksikliğine bağlı  kemik erimesi görülme sıklığının düşürülmesi, liften zengin gıda alımı ile bağırsak fonksiyonlarının düzenlenmesi amaçlanıyor.

"Altın Bahar" Tanıtımı Kayışdağı Darülaceze'de Yapılacak 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek "altın bahar" ekmeğinin lansman toplantısı, 8 Ekim Salı günü saat 16.00'da İBB Kayışdağı Darülaceze'de yapılacak.  "Altın bahar",  darülaceze sakinlerinin tadımının ardından piyasaya sürülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.