İstanbul Maltepe seçim sonuçları 2019 www.katilimcimaltepe.com.tr'de olacak!

SİYASİ PARTİLER 22.06.2019 - 20:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1234+ kez okundu.
 

İstanbul Maltepe seçim sonuçları 2019 www.katilimcimaltepe.com.tr'de olacak!

İstanbul Maltepe seçim sonuçları 2019 www.katilimcimaltepe.com.tr'de olacak !  23 Haziran İstanbul  Maltepe seçim sonucu ve ilçe ilçe partilerin oy oranları Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği gün geldi, çattı. İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhur İttifakı (AK Parti - MHP) adayı Binali Yıldırım, Millet İttifakı (CHP - İYİ Parti) adayı Ekrem İmamoğlu’nun yarışacağı seçim sonucu anbean bu başlık altından canlı olarak takip edilebilecek. 23 Haziran 2019’da Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim yasağını kaldırmasının ardından partilerin oy oranları en doğru bilgiler ile sizlere aktarılmaya başlanacak.   İstanbul ,Maltepe seçimlerini www.katilimcimaltepe.com.tr’den takip edecek  

İstanbul Maltepe seçim sonuçları 2019 www.katilimcimaltepe.com.tr'de olacak !

 23 Haziran İstanbul  Maltepe seçim sonucu ve ilçe ilçe partilerin oy oranları

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği gün geldi, çattı. İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı.

Cumhur İttifakı (AK Parti - MHP) adayı Binali Yıldırım, Millet İttifakı (CHP - İYİ Parti) adayı Ekrem İmamoğlu’nun yarışacağı seçim sonucu anbean bu başlık altından canlı olarak takip edilebilecek.

23 Haziran 2019’da Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim yasağını kaldırmasının ardından partilerin oy oranları en doğru bilgiler ile sizlere aktarılmaya başlanacak.

 

İstanbul ,Maltepe seçimlerini www.katilimcimaltepe.com.tr’den takip edecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.