Maltepe'de Tüm Vatandaşlarımızın Dikkatine,

GÜNDEM 18.06.2019 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1561+ kez okundu.
 

Maltepe'de Tüm Vatandaşlarımızın Dikkatine,

Maltepe'de Tüm Vatandaşlarımızın Dikkatine, 23 Haziran 2019 Pazar günü yeniden gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri kapsamında Maltepe İlçe Seçim Kurulu tarafından Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Seçim Merkezi olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda Maltepe İlçe Seçim Kurulu’nun kararı gereği Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’miz 18 Haziran 2019 tarihinden itibaren ikinci bir karara kadar seçim kurulu üyeleri dışındaki tüm vatandaşların kullanımına kapatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Maltepe'de Tüm Vatandaşlarımızın Dikkatine,

23 Haziran 2019 Pazar günü yeniden gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri kapsamında Maltepe İlçe Seçim Kurulu tarafından Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Seçim Merkezi olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda Maltepe İlçe Seçim Kurulu’nun kararı gereği Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’miz 18 Haziran 2019 tarihinden itibaren ikinci bir karara kadar seçim kurulu üyeleri dışındaki tüm vatandaşların kullanımına kapatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.