Resmi Gazete'de yayımlandı! Yıl sonuna kadar ücretsiz!

EKONOMİ 28.08.2020 - 11:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1398+ kez okundu.
 

Resmi Gazete'de yayımlandı! Yıl sonuna kadar ücretsiz!

Resmi Gazete'de yayımlandı! Yıl sonuna kadar ücretsiz! Koronavirüs döneminde sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yararlanma süresi 31 Ağustost’a sona eriyordu. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, söz konusu süre yıl sonuna kadar uzatıldı. Sağlık çalışanları toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanma süresi 31 Ağustos'ta sona eriyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar bu süre yıl sonuna kadar uzatıldı.

'de yayımlandı! Yıl sonuna kadar ücretsiz!

Koronavirüs döneminde sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yararlanma süresi 31 Ağustost’a sona eriyordu. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, söz konusu süre yıl sonuna kadar uzatıldı.

Sağlık çalışanları toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacak. Karar 'de yayınlandı.

Kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanma süresi 31 Ağustos'ta sona eriyordu.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar bu süre yıl sonuna kadar uzatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.