SEÇİM MERKEZİ TEKRAR TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİNE ALINDI

SİYASİ PARTİLER 25.05.2019 - 23:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2272+ kez okundu.
 

SEÇİM MERKEZİ TEKRAR TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİNE ALINDI

SEÇİM  MERKEZİ  TEKRAR TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİNE ALINDI     AK Parti Maltepe İlçe başkanı Mehmet Erikçi nin Maltepe 1. nolu ilçe seçim kuruluna yaptığı başvuru ile 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak İBB seçimlerinde Seçim merkezinin Türkan Saylan Kültür merkezinden Müzahir Sille Kapalı spor salonunu alınması yolundaki karara  itiraz edildi.  Söz konusu itiraz ve karara ilişkin özellikle Gülsuyu mahalle sakinlerinin  tepkileri ve protestolarının yanı sıra ilçe seçim kurulu üyesi Av. Gültekin Özdemir'in İl  Seçim kuruluna yaptığı itirazın değerlendirilmesi sonucu kurul itirazı yerinde buldu ve seçim merkezinin tekrar Türkan Saylan Kültür merkezi olması yönünde karar aldı.   İlçe seçim kurulunda CHP'li kurul üyesi  Av. Gültekin Özdemir 11 maddelik itiraz ve nedenlerini İl Disiplin kuruluna gönderdi. Avukat Özdemir, itiraz ve nedenleri arasında Türkan Saylan Kültür Merkezinin 10 yıldır yerel ve genel seçimlerde seçim merkezi olarak tam güvenlik içerisinde  sorunsuz kullanıldığını,yerine önerilen Müzahir Sille Kapalı Spor salonunun  seçim  merkezi olabilmesi için gereken kontrol ve deneyimin,araştırmanın bulunmadığına yer verdi ve " Mehmet Erikçi seçimlerin düzenli yürütülmesini sağlamak ve gerekli bütün tedbirleri almak konusundaki yetki ve görevini büyük riske sokmuştur. Gülsuyu halkına da büyük ayıp olacaktır"şeklinde geniş açıklamalara yer vermiştir. Avukat Gültekin Özdemir in  İl Seçim kuruluna yaptığı başvuru ve kurul kararı aşağıdaki gibidir:
SEÇİM  MERKEZİ  TEKRAR TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİNE ALINDI
 
 
AK Parti Maltepe İlçe başkanı Mehmet Erikçi nin Maltepe 1. nolu ilçe seçim kuruluna yaptığı başvuru ile 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak İBB seçimlerinde Seçim merkezinin Türkan Saylan Kültür merkezinden Müzahir Sille Kapalı spor salonunu alınması yolundaki karara  itiraz edildi.
 Söz konusu itiraz ve karara ilişkin özellikle Gülsuyu mahalle sakinlerinin  tepkileri ve protestolarının yanı sıra ilçe seçim kurulu üyesi Av. Gültekin Özdemir'in İl  Seçim kuruluna yaptığı itirazın değerlendirilmesi sonucu kurul itirazı yerinde buldu ve seçim merkezinin tekrar Türkan Saylan Kültür merkezi olması yönünde karar aldı.
  İlçe seçim kurulunda CHP'li kurul üyesi  Av. Gültekin Özdemir 11 maddelik itiraz ve nedenlerini İl Disiplin kuruluna gönderdi.
Avukat Özdemir, itiraz ve nedenleri arasında Türkan Saylan Kültür Merkezinin 10 yıldır yerel ve genel seçimlerde seçim merkezi olarak tam güvenlik içerisinde 
sorunsuz kullanıldığını,yerine önerilen Müzahir Sille Kapalı Spor salonunun  seçim  merkezi olabilmesi için gereken kontrol ve deneyimin,araştırmanın bulunmadığına yer verdi ve " Mehmet Erikçi seçimlerin düzenli yürütülmesini sağlamak ve gerekli bütün tedbirleri almak konusundaki yetki ve görevini büyük riske sokmuştur. Gülsuyu halkına da büyük ayıp olacaktır"şeklinde geniş açıklamalara yer vermiştir.
Avukat Gültekin Özdemir in  İl Seçim kuruluna yaptığı başvuru ve kurul kararı aşağıdaki gibidir:
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.