SELVİ KILIÇDAROĞLU, BAŞAK DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

KADIN 15.06.2020 - 06:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2519+ kez okundu.
 

SELVİ KILIÇDAROĞLU, BAŞAK DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

SELVİ KILIÇDAROĞLU,  BAŞAK DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Sayın Başak Demirtaş’ı telefonla aradı.   Sosyal medyada Sayın Başak Demirtaş’ı hedef alan cinsiyetçi ve hakaret içerikli paylaşım nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, desteklerini iletti. Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da üzüntü ve destek mesajlarını aktardı.

SELVİ KILIÇDAROĞLU,  BAŞAK DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Sayın Başak Demirtaş’ı telefonla aradı.
 
Sosyal medyada Sayın Başak Demirtaş’ı hedef alan cinsiyetçi ve hakaret içerikli paylaşım nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, desteklerini iletti. Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da üzüntü ve destek mesajlarını aktardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.