Türkiye’nin EURO 2020’deki rakipleri belli oldu!

SPOR 30.11.2019 - 21:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1216+ kez okundu.
 

Türkiye’nin EURO 2020’deki rakipleri belli oldu!

SON DAKİKA | Türkiye’nin EURO 2020’deki rakipleri belli oldu! İşte grubumuz… 12 Haziran-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2020) kuraları Romanya’nın başkenti Bükreş’te çekildi. A Grubu'na düşen Türkiye'nin rakipleri İtalya, Galler ve İsviçre oldu. Millilerimiz ilk maçını İtalya ile deplasmanda oynayacak. A Milli Futbol Takımımızın EURO 2020’de A Grubu’na düştü. Ay yıldızlılar, Galler İsviçre ve İtalya ile aynı grupta yer alırken millilerimiz ilk maçını 12 Haziran’da İtalya ile yapacak. A GRUBU: TÜRKİYE, İtalya, Galler, İsviçre B GRUBU: Danimarka, Finlandiya, Belçika, Rusya C GRUBU: Hollanda, Ukrayna, Avusturya D GRUBU: İngiltere, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti E GRUBU: İspanya, İsveç, Polonya F GRUBU: Portekiz, Fransa, Almanya 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin 12 farklı şehirde oynanacak olması mesafe sorununu da ortaya çıkarttı. Örneğin millilerimizin olduğu A Grubu; maçlarının oynanacağı Roma ile Bakü arasındaki 3 bin 120 kilometre uzaklık korkutuyor. Mesafe konusunda en avantajlı grup ise Londra ile Glasgow şehirlerinin ev sahipliği yapacağı D Grubu. İki şehir arası sadece 555 kilometre. C Grubu'ndaki ekipler de Münih'ten Bükreş'e geçerken bin 790 kilometre yol yapacak. Bu açıdan ay yıldızlılarımızın yer alacağı grupta mesafe meselesi de önemli olacak.    

SON DAKİKA | Türkiye’nin EURO 2020’deki rakipleri belli oldu! İşte grubumuz…

12 Haziran-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2020) kuraları Romanya’nın başkenti Bükreş’te çekildi. A Grubu'na düşen Türkiye'nin rakipleri İtalya, Galler ve İsviçre oldu. Millilerimiz ilk maçını İtalya ile deplasmanda oynayacak.

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2020’de A Grubu’na düştü. Ay yıldızlılar, Galler İsviçre ve İtalya ile aynı grupta yer alırken millilerimiz ilk maçını 12 Haziran’da İtalya ile yapacak.

A GRUBUTÜRKİYE, İtalya, Galler, İsviçre

B GRUBU: Danimarka, Finlandiya, Belçika, Rusya

C GRUBU: Hollanda, Ukrayna, Avusturya

D GRUBU: İngiltere, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti

E GRUBU: İspanya, İsveç, Polonya

F GRUBU: Portekiz, Fransa, Almanya

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin 12 farklı şehirde oynanacak olması mesafe sorununu da ortaya çıkarttı. Örneğin millilerimizin olduğu A Grubu; maçlarının oynanacağı Roma ile Bakü arasındaki 3 bin 120 kilometre uzaklık korkutuyor.

Mesafe konusunda en avantajlı grup ise Londra ile Glasgow şehirlerinin ev sahipliği yapacağı D Grubu. İki şehir arası sadece 555 kilometre. C Grubu'ndaki ekipler de Münih'ten Bükreş'e geçerken bin 790 kilometre yol yapacak. Bu açıdan ay yıldızlılarımızın yer alacağı grupta mesafe meselesi de önemli olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.