MALTEPE (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.01.2023 - 16:05, Güncelleme: 24.01.2023 - 16:05 2147+ kez okundu.

Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği, İsveç’te Kuran-ı Kerim'in yakılmasına ilişkin, “27 Ocak 2023 Cuma günü Maltepe merkez camiinde Cuma namazı çıkışı
Fatihin Nesli Derneğinden, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma eylemi için basın açıklaması Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği, İsveç’te Kuran-ı Kerim'in yakılmasına ilişkin, “27 Ocak 2023 Cuma günü Maltepe merkez camiinde Cuma namazı çıkışı 1000 Adet Kur'an-ı Kerim  ve Türk Bayrağı dağıtıp basın açıklaması yapacak ”  Aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan, bugün Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yakması ile yaşanan olaya Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği'nden tepki geldi.  Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar tarafından yapılan açıklamada " Gelin Maltepeliler  Kuran-ı Kerim sevdalıları İsveç'te yapılan kuran ı Kerim'i yakma olayını hep birlikte Maltepe Merkez Camiinde Cuma namazı çıkışı kınayalım Cuma günü 1000 Adet  Kuran-ı Kerim  ve Türk Bayrağı dağıtıp basın açıklamamızı yapacağız  " ifadeleri kullanıldı.

Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği, İsveç’te Kuran-ı Kerim'in yakılmasına ilişkin, “27 Ocak 2023 Cuma günü  Maltepe merkez camiinde Cuma namazı çıkışı 1000 Adet Kur'an-ı Kerim  ve Türk Bayrağı dağıtıp basın açıklaması yapacak ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.